Çalışmayan Klimaların Bakımı Yapılmış! Malatyalılar Serin Yolculuk Yapacak!

Malatya Büyükşehir Belediyesi Ulaşım ve Toplu Taşıma Hizmetleri (MOTAŞ), kendi araçlarında ve özel halk otobüslerinde klimaların bakımını gerçekleştirdi.

Çalışmayan Klimaların Bakımı Yapılmış! Malatyalılar Serin Yolculuk Yapacak!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Malatya'da havaların ısınmasıyla birlikte toplu taşımada önemi artan klimalar özellikle trambüslerde çalıştırılmıyordu. Malatya Büyükşehir Belediyesi, Maşti üniversite arasında günde binlerce insanı taşıyan kliması çalışmayan trambüslerin klima bakımlarının yapıldığını duyurdu.

Belediyeden yapılan açıklamada; Yaz mevsiminin gelmesiyle birlikte sıcaklıkların artmasıyla vatandaşların daha konforlu seyahat etmelerini sağlamak amacıyla MOTAŞ, araçlarında ve özel halk otobüslerinde klima kontrollerini sıklaştırdı.

Toplu taşıma hizmetlerinde kaliteyi artırmak için araçların periyodik bakım ve onarımlarını düzenli olarak gerçekleştiren MOTAŞ, özel halk otobüslerini ve kendi araçlarını belirli aralıklarla denetleyerek olası sorunların önüne geçiyor.

MOTAŞ ekipleri ayrıca düzenli olarak araçların klima bakımlarını yaparak, artan sıcaklarda vatandaşların daha rahat ve serin bir yolculuk yapmalarını sağlamak için çaba harcıyor.