Büyükşehir'den sevindiren hizmet!

Malatya Büyükşehir Belediyesi, Yükseköğretim Kurumları Sınavına (YKS) katılan öğrencilere ve onlara refakatçi olan ailelerine ücretsiz olarak çeşitli ikramlarda bulundu.

Büyükşehir'den sevindiren hizmet!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Malatya Büyükşehir Belediyesi, İnönü Üniversitesi’nde Yükseköğretim Kurumları Sınavına (YKS) katılan öğrencilere ve onlara refakatçi olan ailelerine ücretsiz olarak çeşitli ikramlarda bulundu.

Büyükşehirden sevindiren hizmet!

Yapılan hizmetlerden dolayı Büyükşehir Belediyesi'ne teşekkürlerini sunan öğrenciler, aynı zamanda otobüs ve trambüslerin de ücretsiz bir şekilde hizmet vermesinden dolayı memnun olduklarını ifade etti.

“İkramlar İçin Büyükşehir Belediyemize ve Belediye Başkanımıza Teşekkür Ederiz”

Büyükşehir Belediyesi'nin yapmış olduğu hizmetlerden dolayı memnuniyetini dile getiren öğrenci velisi Perihan Topçu, “Çocuğumu sınava getirdim. Öncelikle ulaşımın ücretsiz olması için sonrada iki gün boyunca sınav öncesi ve sonrasında devam eden ikramlar için Büyükşehir Belediyemize ve Belediye Başkanımıza teşekkür ederiz” ifadelerine yer verdi. 
12. sınıf öğrencisi Yusuf Eren Topçu,  “Sınav öğrencisi olduğum için üniversiteye geldim. Buraya geldiğimde Büyükşehir Belediyemizin hem biz sınav öğrencilerine hem de bizlere refakatçi olan ailelerimize ikramlıklar dağıttığı gördüm. Bir de trambüslerden de ücretsiz faydalana bildik. Belediyemize hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Büyükşehirden sevindiren hizmet!

“Belediyemizin Yapmış Olduğu Hizmetlerden Dolayı Memnunuz”

Sınav süresi boyunca ‘İkram Çadırı’nın bulunduğu alanda beklediğini ve burada verilen ikramlardan dolayı memnun olduklarını vurgulayan öğrenci velisi Rıza Salman, şunları söyledi: “Belediyemizin yapmış olduğu hizmetlerden dolayı memnunuz. Biz iki gün boyunca buradaydık ve ikramlar iki gün boyunca hem sınavdan önce hem de sınavdan sonda devam etti. Biz buna şahidiz. Ayrıca ulaşım konusunda da çok güzel bir hizmet var. Sınav kâğıdını gösteren öğrenciler ve veliler otobüs, trambüs gibi toplu taşıma araçlarına ücretsiz bir şekilde bindiler. Gerçekten yapılan hizmetlerden oldukça memnunuz.”  

Büyükşehirden sevindiren hizmet!

“Diğer belediyelerden de bekliyoruz”

Öğrencileri ve velileri düşünerek kurulan ‘İkram Çadırı’nın diğer belediyeler tarafından da yapılmasını isteyen öğrenci velisi Erol Karagöz, “Adıyaman Çelikhan’dan Malatya’ya sınav için geldik. Öğrenci velisi olarak Büyükşehir Belediyesine hizmetlerinden dolayı çok teşekkür ederim. Allah razı olsun. Bu tür etkinlikleri diğer belediyelerden de beklediğimizi ifade etmek istiyorum. Emeklerinden dolayı Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er’e ve burada hizmet veren arkadaşlara teşekkür ederiz” şeklinde konuştu. 

“İkram Çadırı’mızda Yoğun Bir İlgi İle Karşılaştık”

Büyükşehirden sevindiren hizmet!

‘İkram Çadırı’nın kurulma amacından bahseden Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanı Mükremin Yağbasan ise şunları kaydetti: “Büyükşehir Belediye Başkanımız Sami Er’in talimatlarıyla üniversiteye girecek öğrencilere ve heyecanlı bekleyişlerinde öğrencilerimizin yanlarında refakatçi olan ailelerimize, bir nebze de olsun katkıda bulunmak için ikram çadırı oluşturduk. İki gün boyunca ikram çadırımızda sabah 07.30 ile öğleden sonra saat 14.00’a kadar hizmet veriyoruz. Sınava girip, acele edip kahvaltı yapmayan öğrencilerimize, öğrencilerimiz sınav esnasındayken heyecanla bekleyen ailelerimize, bekleyişleri süresi boyunca simit, poğaça, çay, kahve ve su gibi ikramlarda bulunuyoruz ve onların bekleyişine bizlerde ortak oluyoruz. İkram çadırımızda yoğun bir ilgi ile karşılaştık. Bütün vatandaşlarımız Büyükşehir Belediyemize teşekkürlerini ilettiler. İnşallah bundan sonraki süreçte de öğrencilerimizin eğitim faaliyetlerinde ve sınav zamanlarında yanlarında olacağız. Aynı zamanda Başkanımızın tensipleriyle sınav zamanı otobüslerimiz ve trambüslerimiz de ücretsiz olarak hizmet verdi. Sınava giren tüm öğrencilerimizi başarılar diliyoruz.”