Battalgazi'de Asfalt Seferberliği: Tozdan Kurtuldu!

Battalgazi Belediyesi, Şehitfevzi Mahallesi'nde 4 kilometrelik sıcak asfalt serimi çalışmalarında sona yaklaştı. Belediye Başkanı Bayram Taşkın, bayram öncesi tozu ve toprağı önleyerek mahalle sakinlerine konforlu bir ulaşım hizmeti sunduklarını belirtti.

Battalgazi'de Asfalt Seferberliği: Tozdan Kurtuldu!

Battalgazi Belediyesi, ilçe genelinde yol yapım çalışmalarına hız vererek, Şehitfevzi Mahallesi TOKİ bölgesinde 4 kilometre uzunluğundaki sıcak asfalt serimi çalışmalarını bitirme noktasına geldi. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından yürütülen çalışmaları yerinde inceleyen Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın, bayram öncesi toz ve toprağı önlediklerini ve her mahallede ihtiyaç duyulan asfalt ve yol çalışmalarına devam edeceklerini ifade etti.

Başkan Taşkın, merkeze ve kırsal mahallelere yönelik çalışmalarda büyük bir gayret içerisinde olduklarını vurgulayarak, "Belediyemiz, vatandaşlarımızın yaşam kalitesini artırmak ve daha konforlu ve modern bir altyapı oluşturmak adına asfalt çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Çalışma arkadaşlarımız bu sıcak havada mahallemize hizmete devam ediyorlar. Kendilerine teşekkür ediyorum. Hem muhtarımızla, hem mesai arkadaşlarımızla kısa bir değerlendirme yaptık. İnşallah kısa sürede Şehitfevzi Mahallemizdeki asfalt çalışmasını bitirmiş olacağız. Bayram öncesinde buradaki toz, toprağı önlemiş olduk. Diğer taraftan Gelinciktepe’de çalışma başlattık. Mahallelerimizdeki acil ihtiyacın olduğu yerlerde çalışmalarımızı hızlı bir şekilde sürdüreceğiz. Diğer mahallelerimizde de bekleyen vatandaşlarımızın asfalt ihtiyacını kısa sürede karşılayacağız. Mahallelerdeki toza, dumana son vereceğiz. Bizler sürekli sahada olacağız. Mahallelerimizin, Battalgazi’mizin hizmetinde olacağız" dedi.

Şehitfevzi Mahalle Muhtarı Sami Cengil ise taleplerinin hızlı bir şekilde cevap bulduğunu belirterek, "Öncesinde toz, topraktan geçemiyorduk. Mahallemizdeki bu mağduriyet giderilmiş oldu. Battalgazi Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerine, başkanımıza hassasiyetlerinden dolayı teşekkür ediyoruz. Vatandaşlar rahat bir şekilde bayramlaşacak; bu yolu kullanacak artık. Bu konuda vatandaşlarımız adına da teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.