ASYMD'den gazetecilere eldiven ve maske

Anadolu Spor Medyası ve Yazarları Derneği (ASYMD) Genel Merkezi tarafından koronavirüs (kovid-19) ile mücadele kapsamında sahada çalışan gazetecilere maske ve eldiven dağıtıldı.

ASYMD'den gazetecilere eldiven ve maske

Anadolu Spor Medyası ve Yazarları Derneği Genel Merkezi, sahada çalışan gazetecilerin virüsten korunmaları için malzeme dağıttı.  ASYMD yöneticileri, çalışan gazetecileri tek tek ziyaret ederek, eldiven ve maske takdim etti. 

Anadolu Spor Medyası ve Yazarları Derneği Genel Başkanı Akif Çelik, “Sahada çalışan kardeşlerimizi bir nebze olsun desteklemek için kendilerine eldiven ve maske dağıtımı gerçekleştirdik. Bundan sonrada bu tür çalışmalarımız sürecek” dedi. 

Çelik, gazetecilerin zor şartlar altında mesailerini sürdürdüğünü belirterek, “Gazeteciler olarak vatandaşlarımıza ‘evde kal, siz habersiz kalmayın’ diye mesai kavramı gözetmeden çalışmaktayız. Bu doğrultuda da gazeteci arkadaşlarımızın koronavirüse karşı korunmaları amacıyla maske ve eldiven dağıtımı yapıyoruz. Bu zorlu günleri hep birlikte aşacağız” diye konuştu.