Antalyasporlu futbolcudan skandal gol sevinci! Kadro dışı kaldı

Antalyaspor'un İsrailli futbolcusu Sagiv Jehezkel, Trabzonspor maçında yaptığı gol sevincinde İsrail'in Filistin'e yaptığı saldırılara destek verdi. Antalyaspor, tecrübeli oyuncunun kadro dışı bırakıldığını açıklarken Antalyaspor Kulübü Başkanı Sinan Boztepe de 'Milli değerler her şeyden üstündür, sözleşmesi feshedilecek' dedi.

Antalyasporlu futbolcudan skandal gol sevinci! Kadro dışı kaldı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Trendyol Süper Lig'in 20. haftasında Antalyaspor, sahasında karşılaştığı Trabzonspor ile 1-1 berabere kalırken, Akdeniz ekibinin golünü atan İsrailli futbolcu Sagiv Jehezkel skandal bir gol sevinci yaptı. Müsabakanın 68. dakikasında Antalyaspor'un golünü kaydeden Jehezkel, gol sevincinde kolunda bulunan bandajdaki yazıları ekranlara gösterdi.

Sagiv Jehezkel'in İsrail ile Filistin arasındaki çatışmalara değinerek bandajına saldırıların başlangıç tarihi olan 7 Ekim, 100. gün ve İsrail bayrağını simgeleyen işaretleri yazması tepki çekti.

Antalyasporlu futbolcu skandal gol sevinci! kadro dışı kaldı

Antalyaspor'dan da konuyla ilgili açıklama geldi. Kırmızı-Beyazlılar işte bu duyuruyla Jehezkel'in kadro dışı bırakıldığını açıkladı.

'Milli değerler her şeyden üstündür'

Yaşanan olayların ardından telefonla ulaşılan Antalyaspor Başkanı Sinan Boztepe, Demirören Haber Ajansı'na yaptığı açıklamada "Fotoğrafı gördüm. Milli değerlerimiz her şeyin üstündedir. Futbolcu bize ne kadar kazandırırsa kazandırsın. Savunmasını alacağız ve büyük olasılıkla kadro dışı bırakacağız. Savunmasının ardından sözleşmesini de feshederek takımla yollarını ayırıcağız. Bizim milli değerlerimiz her şeyden daha önemlidir" diye konuştu.

Antalyasporlu futbolcu skandal gol sevinci! kadro dışı kaldı

Saygı duruşuna katılmamak için...

Jehezkel, Antalyaspor'un Gaziantep FK deplasmanında oynanacak maç öncesi Filistin için yapılan saygı duruşuna katılmak istememesi üzerine 1 hafta boyunca geçici olarak kadro dışı kalmıştı.