'Anneler, hayatımızın gizli kahramanlarıdır'

Malatya Büyükşehir Belediyesi Nikâh Sarayı'nda gerçekleşen etkinlikte AK Parti Kadın Kolları, annelere özel bir kutlama programı düzenledi.

'Anneler, hayatımızın gizli kahramanlarıdır'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

AK Parti Kadın Kolları, Malatya Büyükşehir Belediyesi Nikâh Sarayı'nda duygusal anların yaşandığı bir etkinlikle Anneler Günü'nü kutladı. Programa Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er ve eşi Sevgi Er ile AK Parti Kadın Kolları Başkanı Esin Tanrıverdi de katıldı.

AK Parti Kadın Kolları Başkanı Esin Tanrıverdi, programda yaptığı selamlama konuşmasında, "Annelerimiz, hayatımızın en değerli varlıklarıdır. Onların merhameti ve şefkatiyle büyüdük. Anneler Günü'nü kutluyor, onlara olan sevgimizi ve minnetimizi dile getiriyoruz." ifadelerini kullandı.

'Anneler, hayatımızın gizli kahramanlarıdır'

Başkan Er'in eşi Sevgi Er ise konuşmasında duygusal bir vurgu yaparak, "Anneler Günü'nü kutluyorum ancak bu günü, Kudüs'te ve depremde evlatlarını kaybeden anneleri de anmadan geçemeyeceğim. Anneler, Cenab-ı Allah'ın bize verdiği en değerli lütuflardan biridir." şeklinde konuştu.

'Anneler, hayatımızın gizli kahramanlarıdır'

Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er ise annelerin önemine vurgu yaparak, "Anneler, hayatımızın gizli kahramanlarıdır. Onların fedakarlıkları, sevginin ve özverinin en yüce örnekleridir." dedi. Ayrıca, Er, annelerin acılarını da yürekten hissettiklerini ve onlara olan minnet borcunu ödemek için her zaman çaba göstereceklerini belirtti.

Başkan Er'in konuşmasının devamında, "Bugün, Gazze'deki acılı annelerin ve 6 Şubat depreminde kaybettiğimiz annelerin acılarını yürekten hissediyoruz. Anneler Günü'nü kutlarken onların yaşadığı zorlukları da unutmuyoruz. Onlar, bizim için yaşamın en değerli hediyesidir." şeklinde konuştu.

Program, duygusal anların yaşandığı konuşmalarla devam ederken, katılımcılar annelerine olan sevgi ve minnetlerini bir kez daha dile getirdiler.