Şiddetle kınıyoruz

İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Merkezi Genel Cerrahi Ana Bilim Dalı Öğretim Üyelerinden Dr. Öğr. Üyesi Arife Şimşek görevi başında iken hasta yakınları tarafından saldırıya uğradı.

Malatya Tabip Odası yaptığı yazılı açıklamada, “Ülkemizin bu zor günlerinde halkımız için hiç bir fedakârlıktan kaçınmadan hizmet eden sağlık çalışanlarımıza yapılan bu saldırıyı Malatya Tabip odası olarak şiddetle kınıyoruz. Meslektaşımıza ve sağlık camiamıza geçmiş olsun dileklerimizi belirterek başlatılan adli ve idari sürecin takipçisi olacağımızı kamuoyuna bildiriyoruz” ifadelerini kullandı.

Yorumlar 4
asuman 24 Eylül 2020 01:17

bu hastane beş para etmez doktorları berbat hayatımı karartilar

Başıboş hastane 13 Eylül 2020 08:37

Bu hastanede kim ölüyor kim kalıyor bu doktorların umrunda değil insanları deney gibi kullanıyorlar kimseyede hesap vermiyorlar bu üniversite hastaneleri sağlık bakanlığına bağlanmalı ve kesinlikle denetlenmeli doktor dayak yemişse boşuna yememiştir bizim kültürümüzde doktor el üstünde tutulur her dediği yapılır bu noktaya gelmişse doktorun suçudur

Fahri Duruturk 12 Eylül 2020 22:29

Turgut Özal Hastanesi'nde genel cerrahi servisinde yatmakta olan bir yakınım, nöbetçi dr'un uyuyor olması bahanesiyle hastamıza müdahale etmek istememesi ve veya geç müdahale etmesi nedeniyle vefat etti.Bu ve benzeri nedenlerle Tıp personelinin tamamının sütten çıkmış ak kaşık olduğu iddia edilemez.

bayram 12 Eylül 2020 20:59

Araştırma hastanesinde bayan doktorlar kendilerini çok yüksekte görüyor.Bir ara Dermatoloji de bir bayan doktor vardı.İnşallah devletten aldıkları tedavi ücreti kendisine kefen parası olur. Çünkü tedavi olmadan muayyene odasını terk ettim. Onun için bilirim doktorlarını yalnız şunu diyeyim beş parmağın beşi bir değildir. Elini öpeceğim doktorlar da var

Bakmadan Geçme