Emekli başhekim vefat etti

Darendeli Mutasavvıf ve kanaat önderi Es-Seyyid Osman Hulusi Efendi'nin damadı emekli başhekim Dr. Metin Gülseren, üç ayların ilk günü Ankara'da tedavi gördüğü hastanede hakka yürüdü.

1981-1986 döneminde Malatya Devlet Hastanesinde uzman doktor ve Türkiye'nin o dönem en genç başhekimi olarak görev yapan Gülseren, daha sonra İstanbul Haydarpaşa Numune Hastanesi, Ankara Numune hastanesi ve Darende Hulusi Efendi Devlet hastanesinde yönetici olarak toplam 44 yıl hizmet verdiği devlet tarafından 7 ayrı takdirname ve İnönü Üniversitesi onur üyeliği ile taltif edildi. Gülseren, kayınbabası Osman Hulusi Efendi önderliğinde kamu yararına çalışan bir vakıfın kurucu üyesi olarak birçok hayra vesile oldu. Osman Hulusi Efendinin vasiyeti olan Darende Hulusi Efendi Devlet Hastanesinin kurucu başhekimi olarak görevdeki son 7 yılını memleketi ve hemşerilerine ahde vefa olarak yine hizmet etti. Ankara'da bazı özel hastanelerde de görev yapan Gülseren, hayali olan Medine-i Münevvereye oturum izni alarak ömrünün son yıllarında senenin yarısını Peygamber (sav) beldesinde geçirdi. 08 Aralık 2020 tarihinde covid-19 teşhisiyle yattığı şehir hastanesinde bir ay sonra bu rahatsızlık negatife düşmesine rağmen organlarda bıraktığı hasar (akciğer ve kalp yetmezliği) sebepli 2021 Ocak ayında tedavisi yoğun bakım servisinde devam etti. 13 Şubat C.tesi (üç ayların ilk günü) ruhunu teslim eden Dr. Metin GÜLSEREN sevenleri tarafından 15.Şubat P.tesi Ankara Hacı Bayramı Veli Camiinde öğlen kılınan cenaze namazı ardından, Mamak Ortaköy Aile kabristanlığında defnedildi. Allah rahmet eylesin. Cenaze namazına 26. TBMM başkanı ve 27. Dönem Sivas Millet Vekili İsmet Yılmaz, Çevre ve Şehircilik Bakan Yrd. Mehmet Ceylan, E. Vali Ali Kolat, Darende Belediye Başkanı İsa Özkan, TBMM 23. ve 24. Dönem Kırşehir Milletvekili - Türk Dünyası Parlamenterler Vakfı (TDPV) Genel Başkanı Abdullah Çalışkan başta olmak üzere yüzlerce seveni katıldı.

Yorumlar 48
Hamit 20 Mart 2021 19:56

Dedemin mekanı cennet olsun

Ayşe 21 Şubat 2021 23:01

Bir güzel insanı daha RABBİM’e uğurladık RABBİM makamını cennet CEMALULLAH eylesin İNŞAALLAH ALLAH VE RASÙL aşığı METİN abimizi ebedi yolculuğuna uğurlarken de tüm sevenleri onun iyi bir müslüman ve muvahhid bir insan olduğuna şahitlik etmişlerdir. RABBİM kendisine RAHMETİ İLE muamele eylesin İNŞAALLAH Geride kalan kıymetli fedakâr eşi ŞEFİKA ABLA’mıza , Güzide evlatları HULÛSİ , EKREM , MUHAMMED abilerimize RABBİM’den SABIRLAR dileriz.

Cemal demirezen 21 Şubat 2021 18:21

Rabbım mekanın cennet etsin ALLAH Resulünü Cook seviyordu RABBİM metin amca PEYGAMBER efendimize komşu etsin güzel insanlar hem güzel anılır tadıgım vakit boyunca yüzü gibi kalbide güzeldi RABBİM Gülseren ailesinin fitneden ve dost gibi görünüp kuyu kazalardan korusun

Bosdan emmi 21 Şubat 2021 14:22

Allah rahmet etsin mekanı cennet olsun inşallah. Memleket insanı gönül insanı gardasima Allah rahmet etsin .ehlibeytin büyüğünden küçüğüne taziyelerimi sunar sabrı cemil dilerim .

G .duman 20 Şubat 2021 22:28

Metin abinin vefatı hepimizi üzdü, Değerli vede vicdanlı kişiliği ile tam bir hekimdi,Allahın rahmeti üzerine olsun inşallah, Ailesine ve yakınlarına taziyelerimi sunuyorum, Saygılarımla, gürün güneş.

Fatma Odabaşı 20 Şubat 2021 21:55

Hizmet ve gönül eri,ç ok değerli bir Allah dostumuzu, kaybetmiş olmanın en derin üzüntüsünü yüreğimizde yaşıyoruz. Rahmetli Metin Gülseren abime Allah'tan rahmet, kederli ailesine ve sevenlerine başsağlığı diliyoruz

Medine 20 Şubat 2021 16:12

Ey Dost, Adaleti olmayan bu dünya da Hakka yürüyüp, dünya fitnesini, derdini bize bıraktın. Hulûsi Efendime komşu olasın. münafıkların fitnebazlarin elbette hesabı çetin olacak.Pirimizin evlatlarına yaptıkları bedeli elbette ödeyecekler. Rabbim bize bu dünya da sonlarının zelil eylediğini göstersin ki bir nebze huzur bulalım. Allah'ın Rahmeti üzerine olsun vefalı dost.

Sahra duman 20 Şubat 2021 14:48

Allahın rahmeti üzerine olsun, başımız sağolsun

Selma 20 Şubat 2021 14:48

İsminle varlığınla her zaman gurur duyduğum Yanımda olmasıanda varlığını daima hissettiğim küçükken daha dua nedir bilmediğim zamanlarda bile kendisine dua ettiğim dayım biz senden çok razı idik Rabbim de razı olsun biz seni çok sevdik Rabbim de çok sevsin Mekanın cennet peygamberimiz komşun olsun

Selma 20 Şubat 2021 14:47

İsminle varlığınla her zaman gurur duyduğum Yanımda olmasıanda varlığını daima hissettiğim küçükken daha dua nedir bilmediğim zamanlarda bile kendisine dua ettiğim dayım biz senden çok razı idik Rabbim de razı olsun biz seni çok sevdik Rabbim de çok sevsin Mekanın cennet peygamberimiz komşun olsun

Suat 20 Şubat 2021 14:40

Allah Rahmet Eylesin Mekanını cennet eylesin

Saim Yılmazer 20 Şubat 2021 14:32

ALLAH cc , Rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun.

YUSUF SAĞLAM 20 Şubat 2021 14:29

Allah rahmet eylesin, Mekanı Cennet Olsun inşallah. Doğruluğundan, dürüstlüğünden hiç ödün vermemiş, hizmet etmeyi kendine ibadet gibi gören, malatyamıza yıllarca emek veren bir abimizi kaybettik, malatyadaki darendedeki hizmetlerine şahidiz, Allahım Peygamberimize komşu eylesin inşallah, ailesinin başı sağolsun.

Gürün güneş . 20 Şubat 2021 14:20

Metin beyin vefatı , biz gürün güneş li olarak hepimizi üzmüştür, Allah'tan rahmet ve aile fertlerine sabır diliyorum. Çok güzel bir insandı vakıf aşığı ve hizmet aşığı, her daim hastalarımızla Bizzat ilgilenmiştir, mevla bağlı oldugumuz büyüklerimizle komşu eylesin, metin abinin yeri dunyadada ahrettede gonullerdir,mekanı cennet olsun. Hasan duman..

Hâfız Derviş 20 Şubat 2021 13:43

Ey Hakka vuslat bulan yolcu; Helal eyle hakkını, Bizden şikayet eyleme. Ey Resulullah aşığı, Bizden şikayet eyleme. Mert idi senin huyun, Hizmet ile geçti ömrün, Şâd olsun güzel ruhun, Bizden şikayet eyleme. Açıktı herkese kapın, Helaldi suyun, aşın, Varınca yedi kat arşın, Bizden şikayet eyleme. Divân durunca HAZRETULLÂHA, Selam verince RASULULLÂHA, Hulusi Efendi KADDESULLÂHA, Bizden şikayet eyleme.

Nazmiye 20 Şubat 2021 13:16

Yeri doldurulamayacak insanlar vardır,dayımda onlardan biridir.Hayatı boyunca doğrulardan şaşmamış,vatanına, millerine hizmet etmiş,kendine ihtiyaçı olan herkesin yardımına kuşmüştur.Hayatım boyunca ismiyle gurur duydum.Ani ayrılışı bizleri çok üzdü.Tesellimiz kendi misyonunu devam ettirecek evlatlarının ve hanımının olması.Mekanıni cennet olsun ulu çınar yerin doldurulamaz.

Gürün 20 Şubat 2021 13:13

Allah rahmet etsin mekanı cennet olsun inşallah. Bu entirika dolu hilebazin kurnazin sihirbazların ifritlerin olduğu dünyada iyilere yer yok,iki yüzlü yalancı sinsi insanlara aid bu dünya, mert ve dekanlı abimiz Allah seni ashabına haşir etsin Hulusi efendime komşu ol amin.

MUSTAFA ODABAŞI 20 Şubat 2021 13:09

Gercek bir ALLAH dostuydu.

Mevlüt Hasan boz 20 Şubat 2021 12:42

Mübarek üç ayların ilk gününde ebediyete Hakka yürüyen İsmiyle güzel ahlakı adaletli Dünya görüşüyle gururduydugum DR Metin Gülseren dayımın ani hayat kayıbı nın derin üzüntüsünü yaşıyorum Cenabil Allah,tan rahmet diliyorum mekanın cennet kabrin Nur olsun Çok sevdiğin Medine’yi münevveredede komşu olduğun sevgililer sevgilisi peygamber efendimiz hazreti Muhammet Sallallahu aleyhe ve Sellem efendimize Ebedi dünyandada komşu olasın Geride bırakmış olduğun değerlerin en büyüğüne layık gördüğün kıymetli esin Es Seyyit Osman Hulisi efendi hazretlerinin Canparesi kızı yengeme canparesi üç evladın Hulisi Ekrem Muhammet canlarımıza başsağlığı ve sabırlar diliyorum Rabbim onlara sağlıklı uzun ömürler nasip eylesin Sevgili dayıcıgım senin güzel ahlakın adaletli Dik duruşun mütevazi İslami yaşantın etrafına ışık şaçtı bizlere herzaman rehber oldun nasihatlerinle ufkumuzu genişlettin Mazlumun yanında haksızın kaddarın karşısında kendi benliğinden hiç bir ödün vermeden sana gelecek zararlardan korkmadan Allah’a sığınarak karşı koydun On binlerce mazlumun fukaranın duasını aldın haksızlıklar karşısında edebi erkanını Koruyarak Merhum Kayın pederin es Seyyit Osman Hulisi efendi hazretlerinin anlayışıyla ahlakıyla alçak gönüllülüğüyle taçlandırdın efendi hazretlerinin gönlünde taht kurdun Onun nazarıyla nazarlanma şerefine Nail oldun Yapmış olduğun hizmetler dilden dile Dolaşırken senin yaptıklarına üstün gayret ve çabalar sonucunda olumsuz olarak görülen birçok hizmeti olumlu yönleriyle insanlıgın hizmetine sunduğunu duymak görmek yaşamak bizlere gurur veriyor Ne mutlu sana dayıcıgım Rabbim bizlerede senin ahlakınla yaşayıp Adalet anlayışınla yaslanıp hakka yürümeyi nasip eylesin Kalbimizde gönlümüzde bu can bu bedende olduğu mütdetce yaşayacaksın Yerin dolmayacak nırlar içinde yat

Hamit Boz 20 Şubat 2021 12:30

Bu yalan dünyayı dürüstlüğüğle Namusuyla,şerefiyle ,adaletiyle dolu dolu yaşayan,kendini devletine ve insanlığa hizmet etmek için adamış olan dayıma Allah'tan rahmet ,Ailesine ve sevenlerine sabırlar diliyorum.Ruh'un şad mekanın cennet olsun.

Ayşe Gülseren 20 Şubat 2021 11:30

Amcacığım mekanın cennet olsun. Peygamber efendimize komşu olasın. Babamla birbirinizi çok severdiniz inşallah ordada kavuşmuşsunuzdur.

Dudu sarı 20 Şubat 2021 11:01

Metin Gülseren abigimizi erken kaybetmenin hüznünü yaşıyoruz çok mert çok dürüst bir insandı Hulusi efendimin aşıgı ve onun yolunda bir insandı biz metin abimizden ve Şefika ablamızdan öğrendik büyüklere nasıl davranmamızı çok sevdiğimiz mühteşem bir aile üç tane pırlanta gibi evlat yetiştirmişler ve bu yollarda hizmet ehli olmuşlar çok şükür onlar Hulusi efendimin torunu olmanın vasfını çok güzel taşıyan birer evlatlar ne mutlu metin abimize iyiki böyle bir aileyi tanımak şerefine nail olduk eşimin dedigi gibi metin abi çok iyi bir Müslüman adam gibi adam böylesi insanlar kolay kolay gelmez başta Şefika ablam olmak üzere ailesine baş sağlığı diliyorum üzüntümü tarif edemiyorum ALLAHIM Şefika ablam ve ailesine uzun hayırlı ömürle versin bizi onlardan ayırmasın inşallah saygı ve sevgilerle

Şaban özcan 20 Şubat 2021 07:38

Güzel ahlakıyla örnek olan kıymetmi abimize Allah rahmet eylesin.. hekimliği ile şifa bulmayan.. Kapısına gidip, çayını suyunu içmeyen..bir lokme ekmeğini yemeyen yoktur.. herkese hakkı geçmiş nadide insanlardan biridir.. Mekanı cennet olsun..

Ecrin. 20 Şubat 2021 07:00

Hakkın rahmetine kavuşan Dr. Metin Gülseren hocamıza yüce Allah’tan rahmet, kederli ailesine sabırlar diliyorum. Yeri nur, mekanı cennet olsun.

Hacı 20 Şubat 2021 06:48

Saygı değer Dr. Metin Gülseren hocamızın vefatı bizlerde büyük üzüntü yarattı. Allah’tan rahmet, başta olmak üzere tüm ailesine ve yakınlarına başsağlığı diliyorum. Mekanı Cennet olsun.

Erol Gülseren 20 Şubat 2021 00:33

Sevgili amcam nur içinde yat mekanın cennet olsun. Rahmetlik Hasan dedemin dediği gibi iyiydin hasdın amma günümüz için fazla dürüst ve nettin. Hiç tanımadığım bir doktor Malatyalı ve soyadımı Gülseren olduğunu görünce, Metin Gülseren isminde bir yakının varmı diye sorduğunda amcam olur tanıyormusunuz demiştim. Evet Malatya devlet hastanesinde beraber çalışmıştık, haddinden fazla dürüsttü ve birçok yönüyle anlatmış met etmişti ve tabii gururlanmıştım. Belki yaptıklarının tam karşılığını bu dünyada alamadın, eminim ki ahirette bunların bir karşılığı vardır ve bunu göreceksin. Amcam nur içinde yat mekanın cennet olsun. Her zaman, seni hayır dualarımızla yad edeceğiz. Biz senden razıydık, Allah da senden razı olsun.

Medine Gokpunar 20 Şubat 2021 00:08

Dr Metin Gülseren değerli abim hocam örnek aldığım Kıymetli büyüğüm zamansız gidisinle hepimizin yüreğini yaktın. Duruşunla kişiliğinle yaşayışınla hep en güzel örnek insan oldun yerin doldurulamaz güzel yürekli insan. Rabbim dr Metin abimizin ailesine sabirlar versin mekanı cennetin en güzel yeri olsun. Mevlam bizlere de Dr Metin Gülseren abimiz gibi doğru ve dürüst insan olmayi islamiyeti hakkı ile yaşamayı vede boylesi guzel mubarek gunlerde hakka yuruyen sansli kullarindan olmayi nasip eylesin

Ibrahim telli,gürün L 20 Şubat 2021 00:01

Çok değerli abimize Allah rahmet etsin mekanı cennet olsun inşallah. Hizmet ehli idi,tanıştığıma seviniyorum aile dostumuzdu, ablama ve aile yakınlarına taziyelerimi sunuyorum.kiymetli bir insandı cömert ve dürüst, Allahın rahmeti üzerine olsun.

A .telli karabük. 19 Şubat 2021 23:52

Çok değerli güzel insan metin ağabeyimizi dar-ül bekaya uğurladık, çok sevdiği ve son anına kadar hizmetinde bulunduğu pirimiz Hulusi efendimize komşu olmuştur inşallah, gönlü geniş , hizmeti bol,merhamet menbagi bir avımızdı Allah razı olsun inşallah. Allah rahmet etsin mekanı cennet olsun inşallah. Çok değerli ablamız eşi şefika gulseren ablamıza taziyelerimi sunar sabrı cemil dilerim.

Nami değirmenci 19 Şubat 2021 23:21

Canım dayım mekanın cennet olsun inşallah nur içinde yat yaptığın hizmetlerin hiç bir zaman unutulmayacak dayımla ilgili bir hastane çalışanının bir anısını burdan paylaşmak istiyorum diyorki Dr Metin beyle Darende Hulusi efendi hastanesi başhekimi lken vakıf binasına uğradık ben ordan bir adet toplu iğne aldım elimdeki evraka tutturmak için Metin bey evladım almış olduğun o topluiyneyi yerine koy biz onun hesabını veremeyiz o topluiyne vakıf malıdır dedi biz topluiyneyi aldığımız yere bıraktık canım dayım senin arkandan konuşanları şimdilik Allah'a havale ettik mekanın cennet olsun nur içinde yat

Arzu tamer 19 Şubat 2021 20:22

Değerli Dr. Metin Gülseren beyi Rabbim gâniy gâniy rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun. Peygamber efendimize komşu olsun inşallah. Kendisini her zaman sevgiyle yâd edeceğiz. Âllahim ailesine hayrli uzun ömürler versin.

Şahin 19 Şubat 2021 20:15

Yaşayışı ve hizmetleriyle örnek bir şahsiyet Metin Gülseren. Örnek hayatı ile Darendeli Mutasavvıf Osman Hulusi Efendi nin damadı olma şerefine erişmiş. Eğriye Eğri, doğruyu doğru derdi. Mizacı ne kadar sert görünürse görünsün metin bey mert biriydi. Osman Hulusi Efendi'nin damadı olduğunu her haliyle gösteriyordu. İlçemize ve hastanemize yaptığı hizmetleri anlatmakla bitiremeyiz. Tabi biz gurbetçi olarak gelip gittiğimizden her geldiğimizde ayrı bir hizmet görüyoruz. Zamanında Hulusi Efendi de darendeliler in halini hatrını sorardı. Bir eksik varsa elinden geleni yapardı. Şimdi araki Hulusi Efendi gibi mutasavvıf bul. Çok zor şuan kurduğu vakfın kendine hayrı yok. Hulusi Efendi nin kemikleri sızlıyordur diye düşünüyorum. İyi olur umarım. Saygıdeğer metin bey e cenabı Mevladan rahmet diliyorum. Mekanı cennet olsun. Rabbim bizleri de onun gibi güzel günlerde hakka yürüyen kullarından eylesin.

Ahmet cetin 19 Şubat 2021 19:58

Büyük insan Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah güzel insan hakkını helal et bizden sana helal olsun yerin hiç bir zaman doldurulamaz

Hazeyin 19 Şubat 2021 19:42

Bu aleme birdaha böyle bir insan gelmez Mekanı Cennet olsun

HAMİDETTİN 19 Şubat 2021 19:40

Sözün bittiği yerdeyiz bir Darendeli olarak şunları söylemek isterim Memleketimizin yetiştirdiği mert,dürüst hizmet ehli adaletli milletin hak ve hukukunu kendi menfaatinden önde tutan gönül insanı bir büyüğümüzü kaybetmenin üzüntüsü içindeyim dr metin bey gibi bir insan bir daha bu dünyaya gelmez Hulusi Efendi gibi bu memlekete hizmeti şiar edinmiş bir insana yakışır hizmetler yaparak onun yolundan gitmiş bir abimizdi dr metin abimiz Mekanı nur makamı ali olsun biz ondan razıydık inşallah metin abimizde bizden razıdır

Halim Odabaşı 19 Şubat 2021 19:38

Hizmet ve gönül eri,ç ok değerli bir Allah dostumuzu, kaybetmiş olmanın en derin üzüntüsünü yüreğimizde yaşıyoruz. Rahmetli Metin Gülseren abime Allah'tan rahmet, kederli ailesine ve sevenlerine başsağlığı diliyoruz.

KARAPINARLI 19 Şubat 2021 19:13

BAZI İNSANLAR VARDIR KALEMLE YAZSAN YAZAMAZSIN SÖZ İLE SÖYLESEN SÖZLER KİFAYET ETMEZ İŞTE DR METİN ABİMİZ DE BÖYLE BİR İNSANDI ONU KONYA DA KALDIĞI SÜRE ZARFINDA TANIMAK NASİB OLMUŞTU ÇOK İYİBİR HEKİM ÇOK İYİ BİR AĞABEY ÇOK İYİ BİR İNSAN YAŞANTISI İLE BİZLERE HERZAMAN ÖRNEK OLDU ÖZELLİKLE ALLAH cc VE RESULULLAH AŞIĞI BİR KUL DUYDUMKİ SON 5 YILINI MEDİNEDE HUZURU RESULULLAHTA GEÇİRMİŞ NE MUTLU BİR HAYAT RABBİM DR METİN ABİMİZİN YAŞANTISI GİBİ BİR HAYAT YAŞAMAYI BİZ ACİZ KULLARINA NASİBEYLESİN MEKANI NUR MAKAMI ALİ OLSUN İNANIYORUMKİ O HULUSİ EFENDİMLE BERABERDİR...

KARABÜK 19 Şubat 2021 18:17

Osman Hulusi Ateş Efendi Hazretlerinin kıymetli damadı Doktor Metin Gülseren Beyin vefat haberi derinden sevenlerini ve bizi üzmüştür, hizmette ve şefkatte sınır tanımayan Allah için daimi hizmet eri olan merhum Metin Gülseren beye Allah'tan rahmet aile efradına sabır dilerim. Hulusi efendime ve ihvanlara hizmetinin bir karşılığı bu dünyada olamaz ,fakat gerçek âlemde bir sahabi ahlakı, bir Ali yiğitliği, bir Ömer dürüstlüğü ile en güzel makamda yeri olacağının inancı ile güle güle güzel insan,Hakkını bize helal et Allah razı olsun.

Hatice Yıldırım 19 Şubat 2021 18:09

Bir Darendeli olarak her zaman gurur duyduğumuz kıymetli Hocam Allah Rahmet etsin inşallah. Bizler onun imanlı ihlaslı dürüst bir mümin olduğuna şahidiz, muayene olmaya her gittiğimizde bize bir kardeşi gibi hizmet etmiştir, ne güzel onu tanıdık. Rabbim mekanını cennet etsin, Resulullah Efendimize komşu olsun inşallah.

MEHMET YILMAZ 19 Şubat 2021 18:04

Allah Rahmet Eylesin Mekanı Cennet Olsun İnşallah, Malatyamızın yüz akı bir Doktor ve değerli bir müslümanı kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyoruz.Darendeli bir hemşehrisi olarak Darende Devlet Hastahanesindeki hizmetlerini unutmamız mümkün değil, hastaneye aldığı cihazlar, yaptığı eklemeler ne kadar ileri görüşlü ve memleket sevdalısı olduğunu gösteriyor.Adaleti ve Doğruluğu ile bilinen kıymetli hemşerim Mekanın Cennet Olsun inşallah.

Sivaslı 19 Şubat 2021 17:19

OsamanHulusu Ateş efendi hazretlerinin kıymetli damadı Doktor Metin gulseren beyin vefat haberi derinden sevenlerini ve bizi üzmüştür, hizmette ve şefkate sınır tanımayan Allah için daimi hizmet eri olan merhum metin gulseren beye Allahtan rahmet aile efradına sabır dilerim. Hulusi efendime ve ihvanlara hizmetinin bir karşılığı bu dünyada olamaz ,fakat gerçek âlemde bir sahabi ahlaki bir ali yiğitliği bir omer dürüstlüğü ile en güzel makamda yeri olacağının inancı ile güle güle güzel insan,Hakkını bize helal et Allah razı olsun.

Kıymetli ağabeyimiz, Aile dostumuz 19 Şubat 2021 15:39

O uhud dağı gibi heybetli, Hz. Hamza yürekli bir şahıs idi. Her canlıya hizmet etme düsturuyla bir ömür sürmüş,bu mübarek günlerde sevenlerinin gözyaşlarıyla hakka yürümüştür. Rabbim ondan razı olsun Allah rahmet eylesin.

Kıymetli ağabeyimiz, Aile dostumuz 19 Şubat 2021 15:23

O Uhud dağı gibi heybetli, Hz. Hamza yürekli bir şahıs idi. Her canlıya hizmet etme düsturuyla bir ömür sürmüş, bu mübarek günlerde, sevenlerinin gözyaşlarıyla hakka yürümüştür. Rabbim ondan razı olsun. Allah rahmet eylesin.

ZEYNEP IRMAK 19 Şubat 2021 12:06

Cok kıymetli metin gulseren beyin vefatını derin bir üzüntü ile öğrendik .Hizmette ve merhamette zamanın hizmet önderleri safında yerini almıştır. Hizmet anlayışı ile gönüllere taht kuran metin gulseren beyin çok sevgili eşi şefika gulseren ablamıza ve aile yakınlarına taziyelerimi sunar sabrı cemil dilerim. Merhum Hulusi efendimin yanında yerini aldığının kanaatindeyim. Divanda yer alan şu sözlerin muhatabı olma yolunda çaba harcamış gönüllere taht kurmuştur. Keremde ve atada örnek insan ol örnek.

CİHANGÜL BİBER 19 Şubat 2021 12:01

Çok değerli bir Allah dostunu, hizmet ve gönül erini kaybetmiş olmanın en derin üzüntüsünü yüreğimizde yaşıyoruz. Rahmetli Metin Gülseren'e Allah 'tan rahmet, kederli ailesine ve sevenlerine başsağlığı diliyoruz.

Darendeli 19 Şubat 2021 10:43

Allah rahmet eylesin.. Çok iyi bir hekim olarak yıllarca şifa dağıtmış..Güzel ahlakıyla örnek bir insandı.. Kapısına gitmeyen..suyunu içmeyen, bir lokma ekmeğini yemeğen yoktur.. Mekanı cennet olsun..

Kıymetli Hemşerim 19 Şubat 2021 10:27

Özal döneminde Malatyamızda daha bir tane özel hastane varken Devlet hastanesini gece gündüz çalışarak yenileyen ve o büyük tadilatla günümüze kadar adı unutulmayan EFSANE BAŞHEKİM ; - Hz. Ömer ra adaletli - Çalışkan - başarılı - mazluma mütebessim zalime sert - Allahtan başka kimseden korkmayan değerli büyük bir insanı daha kaybetmişiz. Allah rahmet eylesin

Darendeli 19 Şubat 2021 10:14

Allah gani gani rahmet eylesin. Memleket sevdalısı bir güzel insandı. Bizler şahitlik ederiz yaşantısı ve muamelesine. Mekanı cennet olsun. Mübarek bir günde Rabbim yanına almış ne güzel.

Bakmadan Geçme