Ali Tatlı görevden alındı

Milli Eğitim Bakanlığında görevlendirilen Malatya İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tatlı'nın yerine, İstanbul Sultangazi Milli Eğitim Şube Müdürü Battal Kanbay atandı.

Malatya İl Milli Eğitim Müdürü görevden alındı. 6 yıldır Malatya İl Milli Eğitim Müdürlüğü yapan Ali Tatlı'nın Bakanlığa çekildiği yerine ise, İstanbul Sultangazi İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Battal Kanbay'ın atandığı öğrenildi.

Malatya İl Milli Eğitim Müdürlüğü atanan Kanbay'ın, önümüzdeki hafta göreve başlaması bekleniliyor.

Yorumlar 12
MUHSİN 21 Ocak 2021 16:17

YORUM YAPAN ARKADAŞLAR BİNGÖLLÜLERDEN FENA HIRPALANMIŞ GÖRÜNÜYORLAR.ADAMIN KİŞİLİĞİNDEN SANA NE SORGU MELEKLERİ MİSİNİZ.ÇOK PARDON NE HAKKINIZ YENEBİLİR.ROBOT MU YAPTINIZ OKULDA ATOM MU PARÇALADINIZ DA ENGEL OLDU.ELEŞTİRİLERE BAKIYORUM İŞİNİN EHLİ DEĞİLDİ YAPAMADI DİYEN BİR KİŞİ YOK.ELEŞTİRİRKEN BİLE DÜRÜST DEĞİLSİNİZ.YA MALATYALI OLMAYIP ORDA İLÇELERE SÖRGÜN EDİLENLERE NE DEMELİ MALATYALILAR FAŞİST Mİ DİYELİM.HASTANEDE KAÇ BİN MALATYALI ÇALIŞIYOR YENİ GELEN MALATYALI DEĞİLSE VER ELİNİ PÖTÜRGE.ALİ TATLIYI ÇOK ARARSINIZ.ALLAH YOLUNU AÇIK ETSİN DAHA GÜZEL MAKAMLAR NASİP ETSİN.BU DEVLETİDE SALLA BAŞINI AL MAAŞINI ZİHNİYETİNDEN KURTARSIN.

Önce vatan önce millet önce Türkiye 28 Aralık 2020 17:51

kürtçü faşist birisi ayrımcı ve adaletsiz birisi yolu kapalı olsun

Ertuğrul 27 Eylül 2020 12:00

Çabuk gitsin Bir daha da Malaya ya gelmesin. Ondan olmaz. İnşallah başka bir şehrimizin başına bela olmaz. Cevdet yılmazın adını batırdı. Cevdet Yılmaz gibi temiz bir adam bunu nerede bulmuş.Güzelim bingöl için bir kötü imajdır Ali Tatlı

Ali tatlı Allah’ın selamını bile almayan bir zavallı 26 Eylül 2020 01:28

Gitmesi iyi oldu. İnşallah başka yere bela olmaz. Boş ,kibirli,Ağzını büzerek konuşan bir zavallı.

Teoman Yıldırım 22 Eylül 2020 10:49

İnşallah Malatyaya bir daha uğramaz Adıyaman ve Bingöllüllere çalışmaktan başka hiç bir iş yapmadı. Milli eğitime gidin memurlara nerelisin diye sorun ne demek istediğimi göreceksiniz. Okul müdür ve müdür yardımcılarına bakın mülakatta Adıyamanlılara nasıl 100 verildiğini göreceksiniz inanmayan o zamanki mülakatlara baksın 100 alanlar Adıyaman ve Bingöllüdür.

Güldüm 16 Eylül 2020 11:36

Bu müdürü eleştirenler müdür iyi iş yaptığı için değil Ne yazık ki bizim siyasiler 6 yıl boyunca kullanabilecekleri adamı buldular ne yazık ki Milli Eğitim personeli de bunu dile getirmesine rağmen bir türlü görevden almadılar yani Ben hayatım boyunca 30 yıllık öğretmenim bu kadar kibirli bu kadar üslûb-i bozuk bu kadar reklamcı bu kadar kendini beğenmiş kendini yüce dağlarda gören bir insana rastlamadım yine şunu demeden edemeyeceğim Malatya'da başarı yoktur bunun döneminde matematiksel yani istatiksel oynama vardı Allah için dudağını büzerek iyi bir reklam yapıyordu bu zat anlamayana bir daha diyorum bu adama hakkımız helal olmasın öbür dünyada fitil fitil hesaplaşacağız bu zatı övenlerin de inşallah sonu bu zattan daha kötü olur başarılıysa bakanlık bunun için daha güzel bir yerde neden değerlendiremedi Çünkü bu adamı onlar da çözdüğü için çekti Merkeze çekmek ne demek ya yani kardeşim seninle hiç bir işimiz yok demek

Nur 13 Eylül 2020 23:49

İlkeli, dürüst çalışkan bir müdürdü yolu bahtı açık olsun...

Selim 13 Eylül 2020 13:43

Malatyadaki okulları bingöl kökenli müdürler ile donattığı söyleniyor. Artık ne kadar doğrudur bilemem ama bildiğim malatyalıların kentlerine yapılan atamalarda çok duyarsız olduğudur.

Cansu 13 Eylül 2020 00:47

İyilik yap denize at.Mahluk bilmese de halik bilir.Müdürümü bu kadar kişi eleştiriyorsa demek ki iyi işler yapmıştır.

Fahri Duruturk 12 Eylül 2020 22:35

Gitmesine ne kadar sevinsek azdır,şimdi sıra Yeşilyurt ilçe mem. olan kişide.Malatyamiza liyakatli , adaletli,kültürlü ve dürüst yöneticiler nasip olur inşallah.

Has Bingöl'lü 12 Eylül 2020 19:24

Çok isabetli bir karar olmuş bütün malatyalılara hayırlı uğurlu olsun nasıl şu ana kadar bekletilir de onu da hayret ediyorum

Hakim 12 Eylül 2020 01:12

Hayırlı olsun güzel olsun

Bakmadan Geçme