YMS'de hesaplar inceleniyor

Yeni Malatyaspor Kulübü Basın Sözcüsü Ramazan Yeşilova, geçmiş hesapların incelenmesinden CAS dosyalarına, takımın son durumundan transfer çalışmalarına kadar önemli açıklamalarda bulundu. Yeşilova, kulübün geçmiş hesaplarının bilirkişi heyeti tarafından incelendiğini kaydederek, CAS'daki dosyalarla ilgili hazırlıklarının olduğunu söyledi.  

YMS'de hesaplar inceleniyor

Yeşilova, kulübün geçmiş hesaplarıyla ilgili incelemelerin devam ettiğini belirterek, “Onun belirli bir süreci var. Kulüp başkanımızda bunu açıklamıştı. Dışarıdan tutmuş olduğumuz bir bilirkişi heyetine tamamen mali dosyalarımızı bıraktık” dedi. Hesaplarla ilgili geniş çaplı bir inceleme yapıldığını kaydeden Yeşilova, yapılan incelemeler sonucunda hesaplarda elle tutulur bir aykırı durum çıkması halinde sonuna kadar bunu takip edeceklerini belirtti. 

Hesaplar geniş çaplı inceleniyor

Yeşilova, takımın bir kuruşunun boşa harcanmasına izin vermeyeceklerini ifade ederek, “Göreve gelir gelmez hemen hesaplarını incelemeye aldık. Avukatlarımız dosya üzerinde incelemede bulundu. Şu anda bilirkişi heyeti hesaplar üzerinde geniş çaplı bir inceleme yapıyor. Bizim asli görevlerimizden bir tanesi budur. O anlamda da geçmiş hesaplar üzerinde incelemeler devam ediyor” diye konuştu. 

CAS’daki dosyalarla ilgili çalışmamız var

Yeşilova, eski futbolcuların alacakları ve CAS’daki dosyalarla ilgili ise şunları söyledi: “Yönetim olarak çalışmalarımızı sıralı bir şekilde sürdürüyoruz. Önceliğimiz takımı lige hazırlamak ve transferleri yetiştirmekti. Bununla ilgili yoğun bir gündemimiz vardı, hala da devam ediyor. CAS’daki dosyalarla ilgili de çok net bir tavrımız var. Biz, kesinlikle oradan gelebilecek durumlara karşı bazı tedbirlerimiz var. Öncelikle bunu sıkı bir şekilde takip edeceğiz. Lig başladıktan sonra CAS’da dosyası bulunan oyuncularla fa görüşmelere başlayacağız. Bunlarla ilgili yapacaklarımızı görüşeceğiz. Bir kazada orada oluşsun istemiyoruz. Onunla ilgili ciddi bir şekilde ilgili arkadaşlar ciddi bir çalışma yapıyor. İşin o kısmıyla ilgili korkulu rüya görmeyiz.”

1-2 oyuncuyu transfer etmek istiyoruz

Takıma 1-2 oyuncu daha katmak için çalışmaların sürdüğünü dile getiren Yeşilova, “Görüştüğümüz 1-2 oyuncu daha var. Gayretle onları da takıma katmak için ciddi bir efor sarf ediyoruz. Malumunuz çok fazla alternatifimiz yoktur. Aslında çok iyi bir takımız. Şu anda umut veren bir takım haline geldik. Her şeyden önce bu takım, dominant bir takım olacak. İnşallah düşündüğümüz oyuncular var, anlaşabilirsek onları da getireceğiz. En azından biraz daha alternatifli bir kadromuz olsun istiyoruz. Aslında direkt ilk 11’de oynayacak oyuncular ama sonrasında alternatifte oluşturabiliriz” ifadelerini kullandı.