• Haberler
  • Spor
  • Yeşilyurtspor'da Kötü Gidişata 'Geçit' Yok ! Malatya'nın Menfaati İçin

Yeşilyurtspor'da Kötü Gidişata 'Geçit' Yok ! Malatya'nın Menfaati İçin

Nesine 3. Lig 2. Grup'ta mücadele eden Malatya Yeşilyurtspor'da kötü gidişatın ardından yönetim değişikliğine gidildi. Yeşilyurt Belediye Başkanı İlhan Geçit, takımın yeniden toparlanması için belediyelerin sorumluluk aldığını söyledi.

Nesine 3. Lig 2. Grup’ta mücadele eden Malatya Yeşilyurtspor’da yaşanan sportif başarısızlık sonrası önemli bir karar alındı. Kulüp yönetimi, takımın geleceğini güvence altına almak amacıyla belediyelere devredildi.

AK Parti Malatya İl Teşkilatı 2025 Yılı Değerlendirme Toplantısı’nda Yeşilyurtspor’a ilişkin konuşan Yeşilyurt Belediye Başkanı İlhan Geçit, takımın gidişatı istedikleri gibi gitmeyince, Malatya’nın menfaatini her şeyin önüne koyarak müdahale ettiklerini söyledi. 

Yeşilyurtspor'da Kötü Gidişata 'Geçit' Yo! Malatya'nın Menfaati İçin

Takımı devraldık

Kültür, sanat, tarih, spor tüm alanlarda şehri ayağa kaldırılması gerektiğini vurgulayan Geçit, “Bizler belediyeler olarak Büyükşehir, Battalgazi Belediyesi ve diğer ilçe belediyeleri ile beraber bu konuda da önemli adımlar attık. Yeşilyurtspor’umuzu biliyorsunuz geçen yıl mütevazi bir bütçeyle açık şeffaf bir yönetim anlayışıyla Bal Ligi'ne 3. Lig'e taşıdık. Baktık bu dönem biraz yönetim kendi başına gitsin diye bekledik ilk aradan. Baktık ki seyir bu seferi istediğimiz gibi gitmiyor. Hemen karar aldık. Büyükşehir Belediye Başkanımızla. Battalgazi Belediye Başkanımızla, vekillerimizle, il başkanımıza, ilçe başkanımıza yapmış olduğumuz işler sonucunda hemen takımı devraldık. Malatya'nın tüm sorunlarında elimizi taşın altına koymaktan geri durmadık. Bunu da hepimiz birlikte görüyoruz. Ben sözü çok uzatmak istemiyorum. Bundan sonraki süreçte de söz verdiğimiz gibi uyuma çok dikkat edeceğiz. Malatya'nın menfaati söz konusu olduğunda onu her şeyin önüne koyacağız” dedi.
 

Malatya Net Haber - Bizi Sosyal Medyada Takip Edin!
Özel Haber

Bakmadan Geçme