Yeni Malatyaspor sezonu açıyor

Yeni Malatyaspor Spor Toto 1.Lig'in ilk haftasında 14 Ağustos Pazar günü deplasmanda Bodrumspor ile karşı karşıya gelecek. Bodrum İlçe Stadı'nda oynanacak karşılaşmayı Direnç Tonusluoğlu yönetecek.

Yeni Malatyaspor sezonu açıyor

Beş sezonluk Süper Lig macerasının ardından geçtiğimiz sezon ligde varlık gösteremeyerek Spor Toto 1.Lig’e düşen Yeni Malatyaspor, 2022-2023 sezonunu ilk haftasında deplasmanda Bodrumspor’a konuk olacak. 14 Ağustos Pazar günü Bodrum İlçe Stadı’nda oynanacak olan karşılaşma saat 17.00’de başlayacak. Müsabakada, Direnç Tonusluoğlu, görev yapacak. Tonusluoğlu’nun yardımcılıklarını ise Baran Eraslan ve Hüsnü Emre Çelimli yapacak. Karşılaşmada, Reşat Onur Coşkunses ise dördüncü hakem olarak görev alacak.

Yeni Malatyaspor 2’de 2 yaptı

Daha önce Yeni Malatyaspor ile Bodrumspor tarihlerinde iki kez karşı karşıya geldi. Bu karşılaşmaların her ikisini de Yeni Malatyaspor kazandı. Yeni Malatyaspor ile Bodrumspor, 2019 yılında Türkiye Kupası’nda karşılaştı. Bodrum’da oynanan ilk karşılaşmayı 2-1 kazanan Yeni Malatyaspor, Malatya’da oynanan karşılaşmadan da 3-2’lik üstünlükle ayrıldı.