Yeni Malatyaspor puanını -40 yaptı
Nesine 2. Lig ekiplerinden Yeni Malatyaspor, ligin 12. haftasında sahasında Arkent Arnavutköy Belediyesi Futbol ile 0-0 berabere kaldı. Toplam 42 puan silme cezasıyla ligin dibine demir atan Malatya ekibi, aldığı bu 1 puanla puanını -40 yaptı.
Bir dönem mücadele ettiği Süper Lig'de Türkiye'yi Avrupa kupalarında temsil eden şimdilerde Nesine 2. Lig'de mücadele eden Yeni Malatyaspor, ligin 12. haftasında evinde ağırladığı Arkent Arnavutköy Belediyesi Futbol ile golsüz berabere kaldı. Bu sonuçla sarı-siyahlı ekip, bu sezon ikinci kez bir karşılaşmadan puanla ayrılmış oldu.
42 Puan Silme Cezası Aldı
Son dönemde üst üste gelen kötü sonuçlar ve FIFA Disiplin Komitesi tarafından verilen toplam 42 puan silme cezası nedeniyle ligin son sırasında, -40 puanla yer alan Malatya temsilcisi, aldığı bu 1 puanını -40'a yükseltti.
12 Haftada 2 Puan Topladı
Malatya ekibi, bu sezonki ilk puanını 6. haftada deplasmanda Ankara Demirspor ile 1-1 berabere kalarak almıştı. Sarı kırmızlı ekip, geride kalan 12 haftada yalnızca iki puan toplayabilmiş ve en ve ağır puan silme cezalarıyla karşı karşıya kalmıştı.
Bakmadan Geçme