• Haberler
  • Spor
  • Yeni Malatyaspor lige katılacak mı? Son karar verildi…

Yeni Malatyaspor lige katılacak mı? Son karar verildi…

Yeni Malatyaspor Kulüp Başkanı Abdullah Aksoğan, 2026-2027 sezonunda TFF 3. Lig'de mücadele edecek olan sarı siyahlı takımın maçlara çıkacağını açıkladı.

Yeni Malatyaspor Kulüp Başkanı Abdullah Aksoğan, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte düzenlediği basın toplantısında kulübün mali durumu, yeni sezon hazırlıkları ve kamuoyundaki tartışmalara ilişkin açıklamalarda bulundu. Aksoğan, Malatyalılara birlik çağrısı yaptı. 

2025-2026 TFF2. Ligde mücadele eden ve hükmen küme düşen Yeni Malatyaspor’da Kulüp Başkanı Abdullah Aksoğan, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte düzenlediği basın toplantısında kulübün mali durumu, yeni sezon hazırlıkları ve kamuoyundaki tartışmalara ilişkin açıklamalarda bulundu. 

Yeni Malatyaspor lige katılacak mı? Son karar verildi…

Göreve geldiklerinde kulübün ciddi borç yükü altında olduğunu bildiklerini belirten Aksoğan, Yeni Malatyaspor’u Malatya futbolunun üzerindeki ambargoyu kaldırmak ve kulübü yeniden ayağa kaldırmak amacıyla devraldıklarını söyledi. 

Temmuz ayında kamp başlayacak

Yeni Malatyaspor’un önümüzdeki sezonda lige katılmasına ilişkin Aksoğan, “2026-2027 sezonunda takımımız sahaya çıkması ile alakalı şu an için bir problem bulunmamaktadır. Geçen sezon bahis cezaları gelene kadar takımızı nasıl sahaya çıkardıysak bu sezonda aynı şekilde sonuna kadar mücadelemizi devam ettireceğiz. Geçen sezon çalıştığımız sportif direktörümüz Sinan Alkış ve Teknik Direktör Cemil Tonguç yeni yönetimimizin önünü açma adına istifalarını sunmuştu yönetimiz istifaların kabul etmemiştir daha sonra hocalarımızdan aldığımız raporlar neticesinde çalışmalarımıza devam etmemekteyiz hocalarımız isteklerini yerine getirdikten sonra yeni sözleşmelerle temmuz ayının ortalarında takımımız yeni sezon hazırlıklarına başlayacaktır” dedi.

Yeni Malatyaspor lige katılacak mı? Son karar verildi…

Malatya Net Haber - Bizi Sosyal Medyada Takip Edin!

Bakmadan Geçme