Yaşlılara moral olacak iki proje geliyor!

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er, Hürriyet Parkı'ndaki Vefa Konağı'nda yaşlılarla buluştu. Başkan Er, Sümer Park'a yeni bir Vefa Konağı kazandıracaklarını ve kentteki yaşlılar için Şanlıurfa gezisi düzenleyeceklerini açıkladı.

Yaşlılara moral olacak iki proje geliyor!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er, Hürriyet Parkı içerisinde hizmet veren Vefa Konağı’nı ziyaret ederek burada konaklayan yaşlı vatandaşlarla bir araya geldi. Başkan Er, belediye çalışmaları hakkında bilgi verirken, yaşlılara yönelik iki yeni müjde paylaştı.

Başkan Er,  Sümer Park’a yeni bir Vefa Konağı kazandıracaklarını ve yaşlı vatandaşlar için Şanlıurfa’ya bir seyahat düzenleyeceklerini söyledi.

"Sümer Park’ta yeni bir vefa konağı yapıyoruz"

Yaşlılara yönelik hizmetlerin önemine dikkat çeken Başkan Er, "Sümer Park alanında mevcut bir yapımızı Vefa Konağı’na dönüştürüyoruz. Yaşlılarımızın sosyal yaşamdan kopmaması için etkinlikler düzenleyeceğiz. ‘Yaşlılarımızı seyahate götürelim’ dedik, Şanlıurfa için bir seyahat planımız var" ifadelerini kullandı.

Ziyaret sırasında Vefa Konağı sakinlerinden Aliseydi Aslan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan için yazdığı şiiri okudu.

"Sahafları önemsiyorum, sahaflar bir kültürdür"

Başkan Er, Vefa Konağı ziyaretinin ardından Hürriyet Parkı çevresinde bulunan sahaflarla da bir araya geldi. Sahaf kültürünün korunması için çalışma yürüttüklerini belirten Er, "Sahafları önemsiyorum. Sahaflar bir kültürdür. Onlar için uygun bir alan oluşturuyoruz" diye konuştu.

Malatya Net Haber - Bizi Sosyal Medyada Takip Edin!

Bakmadan Geçme