'Türkiye Yüzyılına Siz Katkı Sağlayacaksınız!'

Yeşilyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. İlhan Geçit, Malatya Erman Ilıcak Fen Lisesi'nin düzenlediği 'Tecrübe Paylaşımı' programında öğrencilerle bir araya geldi. Gençlere gelecekleri hakkında tavsiyelerde bulunan Başkan Geçit, gençlerin potansiyeline olan inancını vurguladı.

'Türkiye Yüzyılına Siz Katkı Sağlayacaksınız!'

Yeşilyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. İlhan Geçit, Malatya Erman Ilıcak Fen Lisesi'nin düzenlediği yılsonu etkinlikleri kapsamında gerçekleştirilen 'Tecrübe Paylaşımı' programında öğrencilerle bir araya geldi. Başkan Geçit, gençlerin potansiyeline olan inancını ve onların geleceklerine dair tavsiyelerini paylaştı.

Başkan Geçit'in, okulun konferans salonunda gerçekleşen programda öğrencilerle samimi bir söyleşi gerçekleştirdiği belirtildi. Gençlerin gelecek meslek hayatlarına ilişkin sorularını yanıtlayan Başkan Geçit, teknolojinin sunduğu fırsatları değerlendirmelerini, geniş düşünmelerini ve sürekli kendilerini geliştirmelerini önerdi.

Programda konuşan Başkan Geçit, Yeşilyurt'un yeniden inşa ve ihya sürecinde gençlerin rolünün önemine değindi. Gençlerin disiplinli çalışmalarıyla akademik başarılar elde ederek Türkiye'nin geleceğine değer katacağını belirten Başkan Geçit, bu doğrultuda belediye olarak gençlerin tespit ve önerilerini dikkate aldıklarını ifade etti.

Yeşilyurt'un eğitim kurumlarına verdiği önemi vurgulayan Başkan Geçit, öğrencilerin sağlıklı eğitim şartlarında başarılı olmaları için belediye olarak ellerinden gelen desteği sağladıklarını dile getirdi. Ayrıca, gelecekle ilgili hedef belirlemenin ve bu hedeflere ulaşmak için çalışmanın önemine vurgu yaptı.

'Türkiye Yüzyılına Siz Katkı Sağlayacaksınız!'

Öğrencilerden gelecekle ilgili hedef koymalarını ve bu hedefe ulaşmak içinde çok çalışmaları gerektiğinden bahseden Başkan Geçit, “İlçemizdeki tüm eğitim kurumları bizim için çok değerlidir, belediye olarak okullarımızın en güzel şartlarda eğitim hizmetlerini sunması için her türlü desteği veriyoruz. Yeni dönemde yapacağımız hizmetler ve projelerimizle öğrencilerimizin her alanda başarılı, her alanda kendisini öne çıkartan bir birey haline dönüşmesine katkı sunacağız. Üzerimize düşen her türlü görevi bundan önce olduğu gibi bundan sonra da yerine getirmeye devam edeceğiz. Geleceğimizin teminatı öğrencilerimizin sağlıklı şartlarda eğitim hayatlarını sürdürmeleri hepimizin ortak dileğidir. Bu tür buluşmalar ve etkinliklerden bizlerde yararlanıyoruz, gençlerimizi dinliyoruz, onların farklı düşüncelerini öğreniyoruz, bizlerde bu vesileyle bilgi ve deneyimlerimizi paylaşarak öğrencilerimizin kişisel ve akademik gelişimlerine katkı sağlamaya çalışıyoruz. Ülkemizin aydınlık yarınları olan gençlerimiz, aldıkları bu eğitimle topluma faydalı bireyler olarak yetişeceğine inancımız tamdır. Programda emeği geçen Yeşilyurt İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüze, tüm öğretmenlerimize ve okul yöneticilerimize teşekkür ediyorum. Tüm öğrencilerimize eğitim hayatında başarılar diliyorum” diye konuştu.

Başkan Geçit, programın sonunda Yeşilyurt İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne, öğretmenlere ve okul yöneticilerine teşekkür ederek, tüm öğrencilere eğitim hayatlarında başarılar diledi.