Turgut Özal Tıp Merkezi için Ankara'da kritik ziyaret!
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz'la bir araya gelen AK Parti Malatya Milletvekili Abdurrahman Babacan, Turgut Özal Tıp Merkezi'nin mevcut durumu ile ihtiyaç ve önceliklerinin kapsamlı şekilde değerlendirildiğini söyledi.
AK Parti Malatya Milletvekili Abdurrahman Babacan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Malatya Valisi Seddar Yavuz, Milletvekilleri, Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er, AK Parti Malatya İl Başkanı Ali Bakan, İnönü Üniversitesi Rektörü Nusret Akpolat, İnönü Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanı Mehmet Aslan, Turgut Özal Tıp Merkezi Başhekimi Erol Karaaslan ile birlikte Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz’ı ziyaret ettiklerini belirtti.
Babacan, görüşmede Turgut Özal Tıp Merkezi'nin mevcut durumu ile önümüzdeki döneme ilişkin ihtiyaç ve önceliklerinin kapsamlı şekilde değerlendirildiğini ifade etti.
Bakmadan Geçme