Tüm sporculara madalya

Anadolu Spor Medyası ve Yazarlar Derneği Başkanlığı yapan ve 30 Kasım 2020'de yeni tip korona virüsten hayatını kaybeden Akif Çelik'in adı verilen, 2021 -2022 Futbol sezonu Akif Çelik U-12 ligi 7. Hafta maçlarıyla tamamlandı. Lig tamamlanmasıyla birlikte katılan tüm sporculara madalya verildi.

Tüm sporculara madalya

2021 -2022 Futbol sezonu Akif Çelik U-12 ligi 7. Hafta maçlarıyla tamamlandı. Şenlik havasında geçen U-12 Ligine katılan bütün kulüplerin sporcu ve antrenörlerine madalya verildi. Yapılan madalya törenine Malatya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı (MASKF) Başkanı Seyfullah Özdemir, Futbol İl Temsilcisi Kahraman Fırat,  MASKF Başkanvekili Adnan Fırat,  Başkan yardımcıları Erkan Van,  Ergin Turan ve İsmet Biratlı, Merhum Akif Çelik’in oğlu Tayyip Çelik ile kulüp antrenörleri,  sporcuları ve ailelerinin katılımıyla yapıldı. Madalya töreni öncesi konuşan Malatya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Seyfullah Özdemir, lige Malatya sporuna büyük katkıları olan, Covid-19 nedeniyle vefat eden merhum Akif Çelik’in isminin verildiğini belirterek, kulüplerin idarecilerine, antrenörlere, sporculara ve sporcuların ailelerine lige gösterdikleri ilgi ve centilmenliklerinden dolayı teşekkür etti.

Takımlarımızın hepsi bizim için şampiyon

Merhum Akif Çelik’in oğlu Tayyip Çelik’e plaketini takdim eden MASKF Başkanı Seyfullah Özdemir;  “Kıymetli veliler öncelikle sizlere teşekkür ederim. Gerçekten çok centilmen evlatlar yetiştirmişsiniz. Yöneticilerimizi ve antrenörlerimizi de Malatya amatör spora verdikleri katkıdan dolayı kutluyorum. Yaklaşık bir ay süren ligimizde  bu çocuklarımız,  çok iyi mücadele ettiler.  U-11 Ligi de başladı. Antrenörlerimizi ve çocuklarımızı tebrik ediyoruz. Takımlara madalyaları sporcuların velilerinin vereceğini, takımlarımızın hepsi bizim için şampiyon” olduğunu belirtti. Lig; Adafı Kartal spor,  Beydağıspor, Demirspor, Kaldırımgücüspor, Kale Gençlerbirliğispor, Karakavak spor, Malatya Fenerspor, Malatya Galataspor, Malatya Gençlik Hizmetleri, Malatya Şehirspor, Malatya Yeşilyurt Belediyespor, Orduzuspor, Sanayispor ve Telekomspor takımlarının katılımıyla yapıldı. Kulüplerin madalyalarını sporcuların anneleri takdim ederken, kupa töreni sonrası fotoğraf çekimi yapılarak tören tamamlandı.