Ticari taksiyle denetime çıktı
Malatya'da İl Emniyet Müdürü Ercan Dağdeviren, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınıyla mücadele kapsamında yurt genelinde uygulanan sokağa çıkma kısıtlaması nedeniyle sahada olan ekipleri, bindiği taksiyle denetledi.
Dağdeviren, yeni yılın ilk saatlerinde İl Emniyet Müdürlüğünde bindiği taksiyle kentin çeşitli noktalarında görev yapan polis ekiplerini denetledi. Kent merkezinde birkaç noktada denetim yapan Dağdeviren Malatya-Elazığ kara yolundaki uygulama noktasında taksiden indi. Dağdeviren, kendisini görünce şaşıran ekiplerin yeni yılını da kutlamayı ihmal etmedi. İnönü Caddesinde uygulama yapan ekiplerle bir süre sohbet eden Dağdeviren, başka bir noktada takside otururken gazetecilerle konuşmaya başladı. Buraya yakın bir yerde denetim yapan ekipler, kameraların taksiyi görüntülediğini fark edince neler olduğunu anlamak için geldi. Bu sırada taksiden inen Dağdeviren'i gören ekipler şaşırdı. Dağdeviren, polislerin yeni yılını kutladı.
Müdür bey gündem olmak istemiş bari haberi ulusal kanallara servis yapında emeği boşa çıkmasın
Bu zamanda herkes ekmeğinin peşinde kimsenin kimseden korkmadigi bir milletiz unutmamalıyız ki herkes insan kalleslikle gizlenmekle kimseyi ekmeğinden etmemek gerek aynı şeyi Ankara'dan İçişleri bakanı yapsa o amir acaba ne hissederdi bide buraya reklam yapıyorlar sanki iyi bişey gibi
Bakmadan Geçme




