TFF'nin Başına Malatyalı İsim Mi Geliyor?

Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) Başkanı Mehmet Akif Üstündağ, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) başkan adayı olacağı iddialarına yanıt verdi.

TFF'nin Başına Malatyalı İsim Mi Geliyor?

Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) Başkanı Mehmet Akif Üstündağ, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) başkan adayı olacağı iddialarını reddetti. Quality of Magazine Dergisi'nin ödül töreninde "Yılın Spor Yöneticisi" ödülünü alan Üstündağ, AA muhabirine yaptığı açıklamada, voleybola hizmet etmeye devam edeceğini ve TFF başkanlığına aday olmayacağını belirtti.

TFF'nin Başına Malatyalı O İsim Mi Geliyor?

Üstündağ, "İsmim çok çıktı, çok konuşuldu. Ben voleybola hizmete devam ediyorum. Şahsıma sorulan her soruda bunu söylüyorum. Önümüzde bir olimpiyat varken, önemli turnuvalar varken... Burada yapacağımız daha çok iş var diye düşünüyorum," dedi. Ayrıca, futbol alanında da başarılar dileyerek, 2024 Avrupa Şampiyonası'nda güzel sonuçlar alınacağına inandığını ifade etti.

Voleybol alanında yapılan çalışmalar ve alınan başarılar hakkında da konuşan Üstündağ, A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın yoğun bir tempoda çalıştığını ve bu tempoyu kaldırmak zorunda olduklarını belirtti. Üstündağ, "16 takımın olduğu Milletler Ligi var. Geçen yıl 16 takım arasında namağlup şampiyon olduk. ABD'yi 27 maç sonra evinde ilk kez biz yenmiştik, şimdi bir daha yendik," diyerek takımın performansını övdü ve olimpiyat madalyasına talip olduklarını vurguladı.

TFF'nin Başına Malatyalı O İsim Mi Geliyor?

Son olarak, spor dünyası dışında bir ödüle layık görülmesinin kendisi için özel olduğunu belirten Üstündağ, Quality of Magazine Dergisi Genel Yayın Yönetmeni Salih Keçeci'ye teşekkür etti.