TBMM'de Bulunan 250 Bin Dolar Malatyalı vekilin mi!? 

Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde (TBMM) temizlik personeli tarafından market poşeti içerisinde 250 bin dolar bulunması, siyaset gündemine bomba gibi düştü. Bazı haber kanallarında paranın sahibinin CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba olduğu iddia edilirken, Ağbaba'dan bu iddialara sert bir şekilde yalanlama geldi.

TBMM'de Bulunan 250 Bin Dolar Malatyalı vekilin mi!? 
TAKİP ET Google News ile Takip Et

TBMM temizlik personeli tarafından geçtiğimiz günlerde market poşeti içerisinde 250 bin dolar bulundu. Bazı haber siteleri, paranın sahibinin CHP Malatya Büyükşehir Belediye Başkan adayı ve Malatya milletvekilli  Veli Ağbaba olduğunu öne sürdü. Ağbaba iddiları sert bir dille yalanladı.

TBMM'de Bulunan 250 Bin Dolar Malatyalı vekilin mi!? 

Ağbaba, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; “Hakkımda ortaya atılan çirkin iddialarla ilgili;  Torba alan da unutan da şerefsiz alçak, namussuz, haysiyetsizdir. Böyle bir iddiayı elinde hiçbir kanıt olmadan yazanlar da paylaşanlar da namussuz şerefsiz alçaktır. Bugün bu iddiaların araştırılması, kamera görüntülerinin incelenmesi için Meclis başkanlığına dilekçe vereceğim. Bırakın böyle bir kirli ilişki içinde olmayı yan yana gelirsem bile vekillikten istifa etmeyi kafama sıkarım. Bu iddiaları  yazanlar haysiyetsizdir,  paylaşanlar haysiyetsizdir, kanıtlamayanlar haysiyetsizdir” ifadelerine yer verdi.