Tarımsal alanlar korunacak!

AK Parti Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. İlhan Geçit, 'Tarımsal alanlarımızı koruyarak imar problemlerini özenle çözeceğiz. Sizin bize güveninizi ve desteğinizi suistimal etmeyeceğiz 'dedi.

Tarımsal alanlar korunacak!

Seçim çalışmaları kapsamında mahalle buluşmalarını sürdüren AK Parti Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Prof.Dr.İlhan Geçit, önceki dönem AK Parti Malatya Milletvekili Öznur Çalık ve teşkilat üyeleriyle birlikte Topsöğüt Mahalle sakinleriyle buluşup sorun ve talepleri dinledi.

Tarımsal alanlar korunacak!

Bölgenin ciddi problemlerinin olduğunu ve göreve gelmesi durumunda bu problemleri hızlıca çözeceklerinin altını çizen Geçit, Yeşilyurt’taki mahallelerin hak ettiği hizmete kavuşacaklarını söyledi. Geçit, “Kiltepe’yi, Kaynarca’yı, Melekbaba’yı, Çarmuzu’yu, Topsöğüt’ü hak ettiği hizmet ile buluşturacağız” İfadelerini kullandı.

Tarımsal alanlar korunacak!

Desteğinizi suistimal etmeyeceğiz

Tarımsal alanlar korunacak!

31 Mart yerel seçimleri için belirlenen Cumhur İttifakı adaylarının seçim öncesi büyük bir uyum yakaladığını belirten Geçit, büyük yıkım yaşayan Malatya’nın yeniden ayağa kaldırılması için bu uyumun çok önemli bir fırsat olduğunu söyledi. Geçit, şunları kaydetti: “Geçmişte belediyeler arası uyumsuzlukta neler çektiğimizi hepimiz çok iyi biliyoruz. Bakın yol altında hala ciddi gelişim ve imar problemleri var. Biz artık buna son vereceğiz. Kiltepe’yi, Kaynarca’yı, Melekbaba’yı, Çarmuzu’yu, Topsöğüt’ü hak ettiği hizmet ile buluşturacağız. Tarımsal alanlarımızı koruyarak imar problemlerini özenle çözeceğiz. Sizin bize güveninizi ve desteğinizi suistimal etmeyeceğiz. Hiçbir şeyi kamusal menfaatlerin önüne koymayacağız. Kalbimiz memleketimize hizmet aşkı ile dolu. Ne yorulmak bileceğiz, ne de durmak. 6 Şubat’ta yaşadığımız felaket bizlere çok şey kaybettirdi ama çok şey de öğretti. Nasıl ayağa kalkacağımızı da öğrendik. Şunu belirtmek istiyorum ki; Merkezi Hükümetimizin desteği olmadan Malatya’nın ayağa kalkması veya projelerin hayata geçirilmesi bir hayal. Kenti yeniden ayağa kaldırmak için fırsata çevireceğiz. Türkiye Yüzyılı'nda Yeşilyurt'u, gerçek belediyecilik anlayışıyla mutlu yarınlara taşımak amacıyla canı gönülden çalışacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Sizlere de tavsiyem öfkeyle, kırılganlıkla oy kullanmayın. Cumhur ittifakının adayları diğer adaylarla mukayese edin, karşılaştırın ve ona göre vicdanınızla karar verin. Vereceğiniz bu desteği bizlerde hizmetle taçlandıracağız.” 

Tarımsal alanlar korunacak!

Geçit’in her daim en büyük destekçisi olduğunu söyleyen önceki dönem AK Parti Malatya Milletvekili Öznur Çalık ise şu ifadelere yer verdi: “Çok büyük bir deprem atlattık. 6 Şubat depremi yüzyılın felaketi. Bu yüzyılın felaketinde Türkiye’de 11 şehir yerle yeksan oldu. Malatya bunlardan sadece bir tanesi. Malatya’da konutlarımız yıkıldı, can kayıplarımız oldu. Yaralarımızı birlikte saracağız, birlikte iyileşeceğiz. İşte bu iyileşmeyi, dün hastam var diye kapısını çaldığınızda, kapısını size hiç kapatmayan Prof.Dr. İlhan Geçit ile beraber yapacağız. Allah Nasip ederse Büyükşehir’de Sami Er, Battalgazi’de Bayram Taşkın başkanımızla birlikte yapacağız. Onlar konuşur, AK Parti yapar. 22 yıldır Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan Malatya’nın her anında yanında oldu. İnanıyorum ki Malatya da, Cumhurbaşkanımızın yanında olmaya devam edecek.”