Tarihi Bir İlk: Malatya'dan Kırkpınar'a Hakem!

Türkiye'nin köklü geleneği Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nde bu yıl Malatya'dan ilk bir görevlendirme yapıldı. Türkiye Geleneksel Güreşler Federasyonu Merkez Hakem Kurulu Üyesi Doç. Dr. Mehmet Ilkım, müsabakaların teknik kurulunda görev alarak Malatya adına önemli bir ilki gerçekleştirdi.

Tarihi Bir İlk: Malatya'dan Kırkpınar'a Hakem!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Malatyalı hakem Doç. Dr. Mehmet Ilkım, Edirne'de düzenlenen 663. Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nde görev alarak Malatya adına önemli bir ilke imza attı. Türkiye Geleneksel Güreşler Federasyonu Merkez Hakem Kurulu Üyesi olan Ilkım, müsabakaların teknik kurulunda yer alarak Malatya'nın güreş sporuna olan katkısını ve ilgisini bir kez daha gösterdi.

Tarihi Bir İlk: Malatya'dan Kırkpınar'a Hakem!

6-7 Temmuz tarihlerinde Edirne'de gerçekleştirilen Türkiye'nin köklü geleneği Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nde, bu yıl Malatya'dan ilk defa bir görevlendirme yapıldı. Türkiye Geleneksel Güreşler Federasyonu Merkez Hakem Kurulu Üyesi Doç. Dr. Mehmet Ilkım, müsabakaların teknik kurulunda yer aldı. 

Tarihi Bir İlk: Malatya'dan Kırkpınar'a Hakem!

Malatya Geleneksel Güreşlere Destek Vermeye Devam Ediyor

Doç. Dr. Mehmet Ilkım'ın Kırkpınar'da görev alması, Malatya'nın geleneksel güreşlere verdiği önemin bir göstergesi olarak yorumlandı. Malatya'da son yıllarda geleneksel güreşlere ilginin arttığı ve bu alanda önemli yatırımlar yapıldığı da biliniyor.