Talimatı Erdoğan verdi! Malatya'yı ayağı kaldırın!

Malatya Kadın Kolları Teşkilatı ile bir araya gelen AK Parti Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sami Er, Malatya'nın yeniden ayağa kalkması ve eskisinden daha iyi hale gelmesi için çalışacaklarını belirterek, 'Biz görev için değil, gönülden yaparız' dedi. 

Talimatı Erdoğan verdi! Malatya'yı ayağı kaldırın!

Malatya’nın asrın felaketinden çok büyük etkilendiğini ifade eden Er, “ Malatya’mızın yeniden ayağa kalkması, küllerinden doğması ve eskisinden daha iyi bir hale gelmesi için Sayın Cumhurbaşkanımızın tensipleriyle Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak gösterildim. Aday adaylığımın son günlerinde Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan beni bizzat arayarak, ‘Sen Malatya’nın bağrından çıkmış birisin. Bu işleri de bilen birisin. Git ve Malatya halkıyla el ele Malatya’yı ayağa kaldırın’ dedi. Şu anda karşınızdayım. İnşallah bende tüm birikimimle, uzun yıllara dayanan belediyecilik tecrübemle elimden geleni Malatya’mız için yapacağım” şeklinde konuştu.

Görev için değil gönülden yaparız

Malatya’da daha önce İl Özel İdaresinde görev aldığını ve Malatya’yı çok iyi bildiğini ifade eden Er, “Malatya büyükşehir olmadan önce 496 köyü vardı bu köylerin hemen hemen hepsine gitmişimdir. Malatya’nın kırsalını çok iyi biliyorum ve Malatya’nın bütün mahallelerini de avucumun içi gibi biliyorum.” diye konuştu. 

Görev için değil gönülden yaparız