Sempozyum 18-19 Nisan'da

Bilgi Yolu Eğitim Kültür ve Sosyal Araştırmalar Merkezi (BİLSAM) Kurtuba Akademi tarafından yıllık periyotlar halinde düzenlenen Ulusal Öğrenci Sempozyumunun VII. si 18-19 Nisan 2020 tarihlerinde gerçekleştirilecek.

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Sempozyum 18-19 Nisan'da

Bilgi Yolu Eğitim Kültür ve Sosyal Araştırmalar Merkezi (BİLSAM) Kurtuba Akademi tarafından yıllık periyotlar halinde düzenlenen Ulusal Öğrenci Sempozyumunun VII. si 18-19 Nisan 2020 tarihlerinde gerçekleştirilecek.
Gençlerin kendini ifade ettiği çalışmalara yer verilecek
Sempozyumla ilgili basın açıklamasını yapan BİLSAM gençlik üyesi Ayşegül Özbek, yıllık periyotlar halinde düzenlenen Ulusal Öğrenci Sempozyumunun 7.'sinin 18-19 Nisan 2020 tarihlerinde gerçekleştirileceğini hatırlatarak, “Sempozyumumuzun amacı; okuyan, araştıran ve düşünceler geliştiren gençlerimizi bir araya getirerek, ürettikleri bilgi, düşünce ve yaklaşımları akademik çevreler ve kamuoyu ile paylaşmalarına imkân tanımaktır. Gençlik, yapısal olarak çok dinamik olmasının yanında toplumsal değişimlerden, sorunlardan ve bunalımlardan en çok etkilenen kesimdir. Bu nedenle dün, bugün ve yarın toplumsal olayların merkezinde hep gençler oldular, oluyorlar ve yine onlar olacaklar. Ülkemizin en büyük avantajı olarak kabul edilen genç nüfusu doğru anlamak ülkenin bugünü ve geleceği üzerinde de belirleyici olacaktır. Gençleri anlamanın dünyayı anlamak olacağını düşünerek sempozyumda gençlerin her alanda kendini ifade ettiği çalışmalara yer verilecektir. BİLSAM Kurtuba Akademi olarak bizler, insan çeşitliliğinin zenginlik olarak kabul edildiği; özellikle genç nesillerin kendi potansiyelini gerçekleştirebildiği; kardeşlik iklimi içinde yaşanılan bir dünyanın bizi beklediğine inanıyoruz. Bu amaçla düzenleyeceğimiz sempozyum, eğitim bilimlerinden sosyal bilimlere, sağlık bilimlerinden fen bilimlerine kadar farklı disiplinlerden bildirilere açık olacaktır. Sempozyumumuz bu disiplinlerle alakalı bütün çalışmalara açıktır. Amacımız Kurtuba Akademi olarak geleceğimiz adına gök kubbede hoş bir seda bırakacak bütün fikirlere kendini seslendirme imkanı sunmaktır" dedi.
Başvuru şartları
Özbek, 18-19 Nisan 2020 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan sempozyumumuza lisans ve lisansüstü bütün öğrenci arkadaşlarımızın yanı sıra mezuniyetlerinin üzerinden en fazla 5 yıl geçmiş olan lisans, yüksek lisans ve doktora öğrencileri de başvurabileceklerdir. Sempozyuma özet gönderim son tarihi 24 Şubat 2020’dir. Bildiri özetleri, bilim kurulunca değerlendirilip onaylandıktan sonra sempozyumda sunulacaktır. Bildirisi kabul edilen Malatya dışındaki katılımcıların ulaşım ve konaklama giderleri BİLSAM tarafından karşılanacaktır. Gerekli tüm detaylar için www.bilsam.org/kurtuba adresine bakılabilir" şeklinde konuştu.