Şampiyonlar Malatya'da buluştu

Türkiye Wushu Kung Fu Federasyonu ve Malatya İl Temsilciliği ortaklaşa Wushu Taolu Eğitim Gelişim Semineri düzenledi. Dünya Şampiyonları Elif Akyüz ve Zeynep Makbule Akyüz, Malatyalı sporculara iki gün boyunca eğitim verdi.

Şampiyonlar Malatya'da buluştu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Türkiye Wushu Kung Fu Federasyonu’nun ve Malatya Wushu Kung Fu İl Temsilciliği’nin ortaklaşa düzenlediği Wushu Taolu Eğitim Gelişim Semineri’nde Dünya Wushu Şampiyonu Elif Akyüz ve Zeynep Makbule Akyüz Malatya’da sporcularla buluştu. Elif Akyüz ve Zeynep Makbule Akyüz;  Yakınca Spor Salonu’nda hafta sonu tüm sporculara iki gün boyunca gelişim semineri verdi. Seminerle ilgili konuşan yapan Malatya Wushu Kung Fu İl Temsilcisi Malik Dinç, Türkiye şampiyonasına hazırlandıklarını sporculara moral motivasyon kaynağı olmaları için şampiyon sporcuları Malatya’ya davet ettiklerini söyledi.

Şampiyonlar Malatya'da buluştu

Dünya Şampiyonları Akyüz Kardeşler ise, Malatya’ya 2. Defa geldiklerini belirterek, “Bir elimiz Malatyalı sporcuların üzerinde olacak. Depremzede sporcularımıza elimizden gelen en iyisi aktarmak için bugün buradayız. Malatya’daki sporcularımıza bir katkımız olmuş ise ne mutlu bizlere. Bugün olduğu gibi bundan sonra da her zaman sizlerin yanındayız. Yaralarımızı hep beraber sarıp tekrardan ayağa hep birlikte kalkacağız. Türkiye Şampiyonası’nda Malatya’daki sporcuların illerini en iyi şekilde temsil edeceğine inanıyor ve güveniyorum. Her şey güzelim Malatya’nın Wushucuları’na olsun” ifadesini kullandılar.

Şampiyonlar Malatya'da buluştu

Malatya Yeşilyurt Gençlik ve Spor Müdürü Mehmet Özgül ise, “Wushu branşını yakından takip ediyorum. Sizlerin özverili çalışmalarınız bizleri çok mutlu ediyor. Malatya Yeşilyurt Gençlik Spor İlçe Müdürlüğü olarak tesislerimiz ve bizler her daim tüm branşlar da spor ve sporcularımızın yanındayız. Dünya Şampiyonu Akyüz Kardeşler, bugün bizlerle Wushu Taolu Eğitim Gelişim Seminerine geldiler bu seminerin hakem, antrenörlerimize ve sporcularımıza katkı sunacağını umuyorum. Akyüz Kardeşlerin başarıları ülkemizi bizleri mutlu ediyor. Wushu Taolu branşın da şehrimizi de başarılı sporcuların çıkacağına inanıyorum. Ailelerimize, hakemlerimiz, antrenörlerimize ve sporcularımıza başarılarının devamını diliyorum. İl temsilciliğinin programı dâhilin de yapılan seminerin de hayırlı ve başarılı olmasını dilerim” diye konuştu.