Salduz Efeler Ligi'nde

Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) Hakem ve Gözlem Kurulu (MHGK) tarafından düzenlenen Ulusal ve Uluslararası Hakem Klasman ve Gözlemci sınavı yapıldı. Yapılan sınavda başarılı olan Malatyalı hakemler Furkan Salduz, Mustafa Emre Girgin, Nazmi Zeren ve Eyüp Şahin sınavda başarılı olarak yeni sezonda oynanacak voleybol müsabakalarında görev yapmaya hak kazandılar.

Salduz Efeler Ligi'nde

2022-2023 sezon öncesi gözlemcilere ve hakemlere (uluslararası ve ulusal) yönelik klasman belirleme sınavı Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) Hakem ve Gözlem Kurulu (MHGK) tarafından 27 Ağustos’ta 2 grup halinde Ankara Gazi Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesinde yapıldı. Malatyalı hakemler Furkan Salduz, Mustafa Emre Girgin, Nazmi Zeren ve Eyüp Şahin sınavda başarılı olarak yeni sezonda oynanacak voleybol müsabakalarında görev yapmaya hak kazandılar. Doğu ve Güneydoğu Voleybol Hakem ve Gözlemciler Federasyon Başkanı Furkan Salduz, açıklanan sonuçlarla ilgili olarak yaptığı değerlendirmede yeni sezonun tüm voleybol camiasına hazırlı olması temennisinde bulundu. Yeni sezonda mücadele edecek sporculara ve tüm takımlara başarılar diledi. Ankara’da düzenlenen sınavlarda başarılı olan Malatyalı isimler ise şöyle: 

Hakemler

Furkan Salduz (AB Klasman) Efeler Ligi, Mustafa Emre Girgin (B Klasman) 1. Lig, Nazmi Zeren, Eyüp Şahin (C Klasman) 2. Lig

Gözlemciler

Rıdvan Bozyiğit (A Klasman) Efeler Ligi, İsmail Şahin, Ethem Bozyiğit, İlhan Uğur (B Klasman), 1. Lig