Saldırgan kamerada

Malatya'da İyi Parti İl Başkanlığı'nın da bulunduğu iş merkezinin giriş kapısı ve camlarına saldırarak tahrip eden saldırgana ait kamera görüntüleri ortaya çıktı.

Saldırgan kamerada

Olay, Kavaklıbağ Mahallesi Leblebici Sokaktaki bir iş merkezi önünde saat 03.15 sıralarında meydana geldi. 1. katında İyi Parti İl Başkanlığı, 2. katında AK Parti Yeşilyurt İlçe Başkanı Muhammed Yalçınkaya’nın da ortağı olduğu hukuk bürosu, 4. katında ise bir televizyon kanalının bulunduğu iş merkezinin giriş kapısının camları ve iş merkezindeki ofislerin levhalarının bulunduğu yan camlar, olaydan 10 dakika sonra yakalanan Vahap Ş. tarafından sopalı saldırıda tahrip edilmişti. 

Olaydan sonra kaçan şüpheli Vahap Ş.,  Adliye binasındaki görevli polisler tarafından fark edilmesi üzerine yakalanarak gözaltına alınmıştı. Olaydan 10 dakika sonra elindeki bir bölümü kırılmış diğer parçası da olay yerinde olan sopayla yakalanan şüpheli suçunu itiraf etmişti. Olayla ilgili olarak şüpheli Vahap Ş.’nin sopalı saldırı anı güvenlik kamerası tarafından kaydedilirken, saldırı anının çevredeki vatandaşlarca da cep telefonu kamerasıyla kaydedildiği görülüyor. Saldırganın sopayla camlara vururken, “Bu mahallede terörist olamaz” dediği duyuluyor.  Soruşturma devam ediyor. Haber-Foto: Burhan Karaduman