Okul Saldırı Sonrası Müdür Görevden Ayrıldı

Kahramanmaraş'ın Onikişubat ilçesinde 10 kişinin hayatını kaybettiği okul saldırısının ardından Kahramanmaraş İl Milli Eğitim Müdürü Erhan Baydur görevinden ayrıldı.

Haberin Özeti

  • Kahramanmaraş'ın Onikişubat ilçesindeki Ayser Çalık Ortaokulu'nda 15 Nisan'da gerçekleşen silahlı saldırıda 1 öğretmen ve 9 öğrenci hayatını kaybetti.
  • Bu trajik olayın ardından başlatılan idari soruşturma kapsamında Kahramanmaraş İl Milli Eğitim Müdürü Erhan Baydur görevinden ayrıldı.
  • Baydur'un görevden ayrılması, ihmal ve güvenlik zafiyetlerini inceleyen müfettiş raporları doğrultusunda Milli Eğitim Bakanlığı ile karşılıklı kararla gerçekleşti.

Kahramanmaraş İl Milli Eğitim Müdürü Erhan Baydur, Ayser Çalık Ortaokulu'ndaki silahlı saldırının ardından görevinden ayrıldı. Baydur'un Milli Eğitim Bakanlığı ile "karşılıklı alınan karar" sonucunda görevinden ayrıldığı öğrenildi.

Kahramanmaraş’ın Onikişubat ilçesinde bulunan Ayser Çalık Ortaokulu’nda 15 Nisan Çarşamba günü gerçekleşen ve eğitim camiasını yasa boğan silahlı saldırı sonrasında 1 öğretmen ve 9 öğrencinin yaşamını yitirdiği olaya ilişkin başlatılan geniş kapsamlı soruşturmada Kahramanmaraş İl Milli Eğitim Müdürü Erhan Baydur görevinden ayrıldı. 

İl Müdürü Görevden Alındı

Saldırı sonrası ihmal iddiaları ve güvenlik zafiyetlerini inceleyen müfettiş raporları doğrultusunda, Kahramanmaraş İl Milli Eğitim Müdürü Erhan Baydur görevinden ayrıldı. Baydur’un, Milli Eğitim Bakanlığı ile karşılıklı alınan karar sonucu görevini bıraktığı öğrenildi.

Kaynak: Haber7

Malatya Net Haber - Bizi Sosyal Medyada Takip Edin!
Özel Haber

Bakmadan Geçme