Narkoçelik-15 Operasyonunda 363 Şüpheli Yakalandı!

İçişleri Bakanlığı tarafından yürütülen 'Narkoçelik-15' operasyonları kapsamında, Türkiye genelinde 52 ilde gerçekleştirilen çalışmalarda 363 şüpheli yakalandı.

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Narkoçelik-15 Operasyonunda 363 Şüpheli Yakalandı!

Bakan Ali Yerlikaya'nın sosyal medya üzerinden paylaştığı bilgilere göre, Emniyet Genel Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Başkanlığı'nın koordinasyonunda düzenlenen operasyonlarda 217 kilogram uyuşturucu madde ve 1 milyon 111 bin adet uyuşturucu hap ele geçirildi.

Operasyonlara toplamda 936 ekip, 2 bin 340 personel, 9 hava aracı ve 38 narkotik dedektör köpeğinin katıldığı belirtildi. İstanbul, Ankara, İzmir, Diyarbakır, Gaziantep, Antalya gibi birçok ilde eş zamanlı olarak düzenlenen operasyonlarda, uyuşturucu ticareti yapan şüphelilerin yakalanmasına yönelik geniş kapsamlı çalışmalar gerçekleştirildi.

Bakan Yerlikaya, operasyonlarda gözaltına alınan şüphelilerin halkı zehirleyen uyuşturucu tacirleri ve organize suç örgütleri olduğunu belirterek, bu tür suçlara karşı mücadelenin kararlılıkla devam edeceğini vurguladı. Kamuoyuna yapılan açıklamada, uyuşturucu ticareti yapanların her an izlerinde oldukları ve kaçamayacakları ifade edildi.