MOTAŞ'tan öğrencilere kolaylık: Kart merkezleri 7 gün açık
Malatya'da 2026-2027 eğitim öğretim yılının başlamasına saatler kala MOTAŞ, öğrencilerin ulaşım kartı işlemlerinde yoğunluk yaşamaması için kart danışma merkezlerinin 13 Eylül'den itibaren haftanın 7 günü saat 18.00'e kadar hizmet vereceğini açıkladı.
Haberin Özeti
- • MOTAŞ, 2026-2027 eğitim öğretim yılı öncesinde Malatya’daki öğrencilerin ulaşım kartı işlemlerinde kolaylık sağladı.
- • 13 Eylül 2026 Pazar gününden itibaren kart danışma merkezleri haftanın 7 günü saat 18.00’e kadar hizmet verecek.
- • Öğrenciler; kart işlemleri, dolum, abonman, danışma ve destek hizmetlerinden faydalanarak yoğunluk yaşamayacakları hedefleniyor.
Kart merkezleri haftanın 7 günü hizmet verecek
MOTAŞ tarafından yapılan duyuruya göre kart danışma merkezleri, 13 Eylül 2026 Pazar gününden itibaren haftanın 7 günü saat 18.00’e kadar hizmet verecek.
Uygulamayla birlikte öğrenciler, ulaşım kartı işlemlerinin yanı sıra kart dolumu ve abonman işlemlerini de gerçekleştirebilecek. Danışma ve destek hizmetlerinden de yararlanabilecek olan öğrencilerin, yeni eğitim öğretim döneminde ulaşım konusunda sorun yaşamamaları hedefleniyor.
Bakmadan Geçme