Malatyalılar Müjde..! Bayramdan Sonra Başlıyor...!

Depremden etkilenen Malatya'da TOKİ, YİGM ve Emlak Konut tarafından 37 bin 920 bağımsız birimin inşaat ihalesi yapıldı. Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürü Cengiz Başer, 'Rezerv alanlarındaki çalışmalarda 3 bine yakın bağımsız birimin projeleri tamamlanmak üzere. İnşaat çalışmalarına bayram sonrasında başlanılmasını bekliyoruz' dedi.

Malatyalılar Müjde..! Bayramdan Sonra Başlıyor...!

Depremden büyük zarar gören Malatya'da, kent merkezini ayağa kaldırmak için başlatılan çalışmalar hızla devam ediyor. Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürü Cengiz Başer, 37 bin 920 bağımsız birimin inşaat ihalesinin yapıldığını ve toplamda 65 bin 496 bağımsız birimin inşa edileceğini açıkladı.

Malatyalılar Müjde..! Bayramdan Sonra Başlıyor...!

Malatya'da Yeniden İnşa Çalışmaları Hız Kesmeden Devam Ediyor

Depremin büyük yıkıma yol açtığı Malatya'da, kent merkezi ve çevresinde başlatılan imar, inşa ve ihya çalışmaları hızla devam ediyor. Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürü Cengiz Başer, projelere dair önemli bilgiler paylaştı. Başer, "Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), Yatırım İşleri Genel Müdürlüğü (YİGM) ile Emlak Konut, Kentsel Dönüşüm Başkanlığı tarafından Malatya genelinde 37 bin 920 bağımsız birimin inşaat ihaleleri yapıldı ve çalışmalar devam ediyor. Bunların yanı sıra, rezerv alanlarındaki çalışmalarda 3 bine yakın bağımsız birimin projeleri tamamlanmak üzere. İnşaat çalışmalarına bayram sonrasında başlanılmasını bekliyoruz. Aynı zamanda, rezerv alanlarında proje çalışmaları devam eden toplamda 24 bin 723 bağımsız birimimiz var. Bu projelerdeki çalışmaların önümüzdeki günlerde hızla tamamlanarak inşaatlara başlanılmasını planlıyoruz" dedi. Kent genelinde toplamda 65 bin 496 bağımsız birimin inşa edilmesi planlanmaktadır” ifadelerini kullandı.

Malatyalılar Müjde..! Bayramdan Sonra Başlıyor...!