- Haberler
- Gündem
- Malatyalılar Dikkat: Kombi Bakımı Uyarısı! 'Yılda En Az Bir Kez Yaptırın, Tassaruf Edin'
Malatyalılar Dikkat: Kombi Bakımı Uyarısı! 'Yılda En Az Bir Kez Yaptırın, Tassaruf Edin'
Kış mevsimi kapıdayken ve Malatya'da kombiler yanmaya başlamışken, uzmanlar doğalgaz faturasında tasarruf sağlamanın ve olası arızaları önlemenin yolu olarak kombi bakımının yılda en az bir defa ve yetkili servislere yaptırılması gerektiğini vurguluyor.
Tasarruf ve Güvenlik İçin Yetkili Servis Şart:
Uzmanlar, kombi bakımının mutlaka ehil kişiler tarafından yapılması gerektiğinin altını çiziyor. Piyasada yetkisiz kişilerin, kombinin yapısını bilmeden müdahale etmesinin cihazlara daha büyük zararlar verebileceği konusunda uyararak, Malatyalıları şu konuda hassas olmaya çağırdı:
"Bakımı sadece elini yüzünü silmekle değil, yetkili servise yaptırmaları lazım. Uygun olmayan yerleri, kombinin belki de hiç ellenmeyecek yerlerini oynayarak kombide arızaya sebep olabiliyorlar. Bundan dolayı da bunun en iyisi ehil yetkili kişiler tarafından bakımın yapılmasıdır"
Kışa girmeden önce kombi bakımını yaptıran Malatyalılar, hem cihazlarının ömrünü uzatacak hem de yüksek verim sayesinde doğalgaz faturalarında önemli ölçüde tasarruf sağlayacak.
Bakmadan Geçme