Malatyalılar dikkat! Kesintiye saatler kaldı!

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) tarafından yapılan açıklamaya göre, bugün saat 22.00 ile yarın saat 04.00 arasında Battalgazi ve Yeşilyurt ilçelerinde 74 mahallede 6 saatlik planlı su kesintisi yapılacak.

Malatyalılar dikkat! Kesintiye saatler kaldı!

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ), Battalgazi ve Yeşilyurt ilçelerinde 74 mahallede saat 22.00 itibariyle 6 saatlik su kesintisi yaşanacağını duyurdu.

Malatyalılar dikkat! Kesintiye saatler kaldı!

Su kesintisinin sebebi ise İkizce TOKİ Evleri'ne su temini sağlayacak olan 800mm çelik isale hattının, Kaptaj ana isale hattı olan 1400mm çelik hattan bağlantı yapılması.

Hangi Mahalleler Etkilenecek?

Abdulgaffar, Akpınar, Aslanbey, Aşağı Bağlar, Ataköy, B.Hüseyinbey, B.Mustafa Paşa, Bağtepe, Başharık, Battalgazi, Bentbaşı, Beydağı, Beylerbaşı, Bulgurlu, Cemalgürsel, Cevherizade, Cirikpınar, Çamurlu, Çavuşoğlu, Çilesiz, Çolakoğlu, Çöşnük, Çukurdere, Dabakhane, Ferhadiye, Fırat, Gedik, Göller, Göztepe, Hacı Abdi, Hacıyusuflar, Halfettin, Hamidiye, Hanımınçiftliği, Hasan Varol, Hidayet, İlyas, İskender, İsmetiye, İstiklal, İzzetiye, K.Hüseyinbey, Karaköy, Karatepe, Kavaklıbağ, Kernek, Kırçuval, Melekbaba, Merkez Beydağı, Niyazi, Orduzu, Paşaköşkü, Salköprü, Samanlı, Sancaktar, Saray, Sarıcıoğlu, Selçuklu, Şehitfevzi, Şeyh Bayram, Şıkşık, Şifa, Tandoğan, Taştepe, Tecde, Tokluca, Üçbağlar, Yamaç, Yavuz Selim, Yenihamam, Yeniköy, Yıldıztepe, Zafer ve Zaviye mahalleleri bu su kesintisinden etkilenecek.

Malatyalılar dikkat! Kesintiye saatler kaldı!

Yapılması Gerekenler:

Vatandaşların bu süre zarfında gerekli tedbirleri almaları ve su ihtiyaçlarını önceden karşılamaları rica olunmaktadır. Çalışmaların planlanandan erken bitmesi halinde sular yeniden verilecektir.