Malatyalı hanımlar için 20. gün iftar menüsü hazır!
Ramazan ayı boyunca, Malatyalı ev hanımları için özenle hazırlanan iftar menülerini sizler için hazırlıyoruz. Bugün nefisyemektarifleri.com ustalarından özel tariflerle iftar sofralarınızı adeta dolu dolu şenlendiriyoruz.

Güveçte Kuru Fasulye Tarifi Nasıl Yapılır?
Güveç kabına kuşbaşı doğranmış etimizi alalım et suyunu salıp çekene kadar pişirelim.
Daha sonra yemeklik doğranmış kuru soğanı ve sıvı yağını ekleyip kavuralım.
Ardından salçayı ekleyip kokusu çıkana kadar karıştırarak kavuralım.
Akşamdan suda şişirdiğimizi veya haşladığımız kuru fasulyeyi süzüp, tencereye alalım bir iki tur döndürelim.
Daha sonra baharatlarını, tuzunu, acı biberi, tereyağını, suyunu ekleyip, önce harlı ateşte daha sonra kısık ateşte ağır ağır 45 dk hiç karıştırmadan pişirelim.