Malatya Ranta Teslim Edildi

CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, Malatya İl Başkanı Barış Yıldız, belediye meclis üyeleri ve parti yöneticileriyle birlikte Türkiye Muhtarlar Derneği Malatya Şubesi'ni ziyaret ederek dernek başkanı Hüseyin Başıbüyük ve muhtarlarla Malatya'nın sorunlarını değerlendirdi. Ağbaba, 'Malatya'nın önümüzdeki 100-200 yılı planlanabilirdi ama maalesef şehir ranta teslim edilmiş durumda. Bizim dışımızda ses çıkaran da yok,' dedi.

Malatya Ranta Teslim Edildi

CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, beraberinde Malatya İl Başkanı Barış Yıldız, belediye meclis üyeleri ve parti yöneticileriyle birlikte Türkiye Muhtarlar Derneği Malatya Şubesi’ni ziyaret ederek dernek başkanı Hüseyin Başıbüyük ve muhtarlarla Malatya’nın sorunlarını değerlendirdi.

Dernek başkanı Hüseyin Başıbüyük, CHP Milletvekili Veli Ağbaba'nın Malatya’ya yaptığı hizmetlerden övgüyle bahsederek, “6 Şubat depreminde tüm enerjisiyle yanımızda oldu. Mahallemize çadır ve aşevi kurdurarak büyük destek sağladı. Malatya halkı adına kendisine teşekkür ediyorum,” dedi.

Malatya Ranta Teslim Edildi

“Şehir Ranta Teslim Edildi”

Ağbaba, Malatya’nın geleceğiyle ilgili endişelerini dile getirerek, “Malatya’da rezerv alanı, yerinde dönüşüm, orta hasar gibi belirsizlikler devam ediyor. Şehir, rant gruplarına teslim edilmiş durumda. Bizim dışımızda ses çıkaran yok. Şehrin çıkarı için herkesin ortak çaba göstermesi gerekiyor,” ifadelerini kullandı.

Malatya Ranta Teslim Edildi

"Yeni Caminin Bahçesine Yeni Cami Yapmak İstiyorlar"

Şehirdeki bazı yapılaşma projelerine de değinen Ağbaba, “Yeni Caminin bahçesine yeni bir cami yapılıyor. Bu plan değiştirilmeli. Şehirdeki rant projeleri, camiyle kapatılmaya çalışılıyor. Ses çıkarmaya devam edeceğim. TOKİ konutları yapılıyor ama altyapısı, camisi, okulu yok. Mecliste Malatya’nın hakkını savunmaya devam edeceğiz,” dedi.

Malatya Ranta Teslim Edildi

“Cumhuriyet Hepimizin”

Ağbaba, Malatya’da 19 Mayıs’ın anlamına uygun kutlanmadığını belirterek, “19 Mayıs’ta coşkulu bir konser verdik. Cumhuriyet, bayrak, vatan hepimizin. Kazandığımız belediyelerde kadın dinlenme evleri ve gençlik merkezleri açacağız. Kayısı festivaliyle Malatya’yı turizm merkezi yapmamız gerekiyor,” şeklinde konuştu.