Malatya prestij caddesine bir yıl sonra kavuşacak!
Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın, rezerv alan ilan edilen İnönü Caddesi'ne ilişkin, 'Seneye belki bugün Maraş'ta biten Trabzon Caddesi gibi temiz bir caddeye İnönü Caddesi de kavuşmuş olacaktır.' dedi.
Battalgazi Belediye Meclisi’nin mayıs ayı ilk birleşimi Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın başkanlığında gerçekleştirildi. Kentte devam eden ve yakında başlanacak olan projelere değinen Taşkın, “İnönü Caddesi'nde yıkım yeni başlayacak. Artık hemşehrilerimizden biraz daha sabır diliyoruz. İnanın rezerv bu enkazdan kurtuluş için en büyük çıkış noktası. Allah devlete güç kuvvet versin, zeval vermesin. Bu mahallelerde biten inşaatları görünce ancak bu güç devlete mahsus diyoruz. İnşallah devletin gücü günü aynı şekilde İnönü Caddesi'ne yansıtacağız.” ifadelerini kullandı.
-
inönü caddesi
-
rezerv alan
-
battalgazi belediyesi meclis toplantısı
-
malatya
-
malatya haberleri
-
malatya haber
-
malatya son dakika
Demek Kahramanmaraş tan bir yıl gerideyiz.. Sorarlar şimdi niye böyle oldu?? Malatya kimleri seçmiş, yazık günah bunları hak etmiyoruz..
Bakmadan Geçme