Malatya'nın adayıyım

AK Parti Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sami Er, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından, Malatya'yı ayağa kaldırması için özel olarak görevlendirildiğini belirterek, 'Geldik, yüreğimizi koyduk. Malatya'nın yeniden küllerinden ayağa kalkması için bir çaba içerisine gireceğiz. Onun için diyorum ki AK Parti'nin adayıyım ama bütün Malatya'nın adayıyım, her partiden herkese dokunacağım' dedi.

Malatya'nın adayıyım

Özel olarak gönderildi

AK Parti Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sami Er, 31 Mart’ta yapılacak olan mahalli idareler seçim çalışmalarını sürdürüyor. Basın konteynerini ziyaret eden Er, Net Haber Gazetesi çalışanlarıyla bir araya gelerek, yapacağı çalışmaları anlattı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından, Malatya’yı ayağa kaldırması için özel olarak görevlendirildiğini belirten Er, Malatya'yı çok iyi tanıdığını ve deprem sonrası hizmet ve adaleti sağlamak için büyük çaba içerisinde olacaklarını vurguladı.

Malatya'nın adayıyım

Umutları boşa çıkarmayacağız

6 Şubat depremlerinden etkilenen Malatya’yı yeniden ayağa kaldıracaklarını dile getiren Er, Malatya’yı çok iyi tanıdıklarını, her partiden destek alacaklarını ve Malatya’nın yeniden ayağa kalkması için büyük çaba içinde olacaklarını ifade etti. Belediyecilik anlamında 30 yıllık birikimi olduğunu dile getiren Er, “Malatya'da üç yıl gibi görev yaptım ama üç yılda on iki yıllık iş yapmışız. Malatya’yı çok iyi tanıyorum. Her tarafa bir dokunuşlarımız var. Allah böyle bir görev nasip etti. Belediyecilik yani dolayısıyla belediyecilik, özel idare, yerel yönetimleri çok iyi tamamlayan birikimler elbette ki Malatya'mızın bu yaralarını sarması için insanlara umut oldu. Nereye gidiyorsak bir umut var. İnşallah bu umutları boşa çıkarmayacağız” şeklinde konuştu. Malatya’da konut ihtiyacına değinen Er, “Bunları nasıl arttırabiliriz? Şu anda konut ihtiyacı üretilen konut ihtiyacı hak sahipliği değil. TOKİ rezerv alanları var. Onları üreteceğiz. Dolayısıyla bu işlerin hızlanması, artı yeni işlerin ilavesi içinde ne yapabiliriz bunları konuşuyoruz” dedi.

Malatya'nın adayıyım

Belediyeyi adaletle yöneteceğiz

Büyükşehir Belediye Başkanı olmaları halinde kendi vizyonlarını ortaya koyacaklarını vurgulayan Er, Malatya’nın sorunları arasında deprem sonrası hizmet olduğunu dile getirdi. Malatya’nın en büyük ihtiyaçları arasında adalet olduğunu söyleyen Er, Malatya’yı adaletle yöneteceklerini belirterek şunları kaydetti: “Malatya'nın sorunu nedir biliyor musunuz? Deprem sonrası hizmet. Nedir bu? Telekomünikasyondur, aydınlatmadır, yol. Su yani güvenlik, barınma işte bunlar var. İkincisi ne biliyor musunuz? İkincisi adalet çıkıyor biliyor musun? Adalet en önemli şey. Biz bir kere belediyeyi adaletle yöneteceğiz. Özellikli ehliyetli ve liyakatli olacağız.”

Malatya'nın adayıyım

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, Malatya’yı ayağa kaldırması için görevlendirdiğini ifade eden Er, Cumhurbaşkanımız beni buraya özel olarak gönderdi. ‘Buraya aday ol ve Malatya'yı ayağa kaldır’ dedi. Şu anda biz de Malatya için buradayız. Biz Malatya'nın yeniden dirilişi, yeniden küllerinden ayağa kalkması için bir çaba içerisine gireceğiz. Onun için diyorum ki AK Parti'nin adayıyım ama bütün Malatya'nın adayıyım, her partiden herkese dokunacağım. Belediyeye geçtikten sonra belediye parti rozeti çıkaracağım. CHP'liler de oylarını bana verecek ben buna inanıyorum. Ama bunu nasıl yapacağım? Fazla oy olursa bu benim için enerji olacak” ifadesini kullandı.