Malatya Kitap Fuarı'nda 2 önemli isim buluşacak
Malatya Valiliği ve Malatya Büyükşehir Belediyesi iş birliğinde düzenlenen 12. Malatya Anadolu Kitap ve Kültür Fuarı'nda 26 Ekim Pazartesi günü Mahmut Bıyıklı ve Ramazan Kayan edebiyat severlerle bir araya gelecek.
Haberin Özeti
- • Malatya Kitap Fuarı, 26 Ekim Pazartesi günü Mahmut Bıyıklı ve Ramazan Kayan'ı söyleşi ve imza gününde ağırlayacak.
- • Türkiye Yazarlar Birliği İstanbul Şube Başkanı Mahmut Bıyıklı, 13.00'te söyleşi yapıp 14.00'te kitaplarını imzalayacak.
- • Yazar Ramazan Kayan ise aynı gün 14.00'te söyleşi, 15.00'te imza etkinliğiyle Beydağı Salonu'nda edebiyatseverlerle buluşacak.
Malatya Valiliği ve Malatya Büyükşehir Belediyesi iş birliğinde Malatya Mişmiş Park Fuar Alanı'nda düzenlenen 12. Malatya Anadolu Kitap ve Kültür Fuarı geçtiğimiz günlerde kapılarını açtı. 300'e yakın yayınevinin bulunduğu fuar, yazarların ve ziyaretçilerin beğenisini topluyor. Malatya Mişmiş Park Fuar Alanı'nda gerçekleştirilen fuarda 26 Ekim Pazartesi günü söyleşi ve imza günüyle yazarlar edebiyat aşıklarıyla bir araya gelecek.
Mahmut Bıyıklı’nın imza saati belli oldu
26 Ekim Pazartesi günü gerçekleştirilecek söyleşinin ilk konuğu Türkiye Yazarlar Birliği İstanbul Şube Başkanı Mahmut Bıyıklı olacak. Söyleşi saat 13.00’da Beydağı Salonu’nda gerçekleştirilirken, kitap imza saati ise aynı gün söyleşiden hemen sonra saat 14.00’da gerçekleştirilecek.
Ramazan Kayan’ın söyleşi saati belli oldu
26 Ekim Pazartesi günü gerçekleştirilecek söyleşinin ikinci konuğu İslam Alimi Yazar Ramazan Kayan olacak. Yazarın söyleşi saati 14:00’da Beydağı Salonu’nda gerçekleştirilirken, kitap imza saati ise aynı gün söyleşiden hemen sonra 15:00’da gerçekleştirilecek.
Bakmadan Geçme

