• Haberler
  • Gündem
  • Malatya Kışa Hazırlanıyor: 2025-2026 Kış Tedbirleri Masaya Yatırıldı

Malatya Kışa Hazırlanıyor: 2025-2026 Kış Tedbirleri Masaya Yatırıldı

Doğanşehir'de yaklaşan kış mevsimi öncesinde, kamu hizmetlerinin kesintisiz sürdürülmesi ve vatandaşların mağduriyet yaşamaması amacıyla kapsamlı bir 'Kış Tedbirleri Değerlendirme Toplantısı' gerçekleştirildi.

Malatya Kışa Hazırlanıyor: 2025-2026 Kış Tedbirleri Masaya Yatırıldı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Doğanşehir Kaymakamı Ahmet Fatih Sungur başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda, yaklaşan kış mevsimi öncesi ulaşım, enerji ve sağlık gibi kritik alanlarda alınacak önlemler görüşüldü. 

Doğanşehir Kaymakamı Ahmet Fatih Sungur’un başkanlığında düzenlenen toplantıya, ilçedeki kamu kurum ve kuruluşlarının yetkilileri katıldı. Toplantının ana gündem maddesini, 2025–2026 kış sezonunda uygulanacak stratejiler ve alınacak önlemler oluşturdu.

Oluşabilecek aksaklıklar görüşüldü

Ulaşım ve Altyapıda Sıfır Hata Hedefi Toplantıda ulaşım, güvenlik, sağlık, enerji, altyapı ve acil durum hizmetleri gibi hayati önem taşıyan konularda yaşanabilecek olası aksaklıklar detaylı bir şekilde ele alındı. Yoğun kar yağışı ve buzlanma gibi olumsuz hava koşullarında yolların açık tutulması ve enerji nakil hatlarında meydana gelebilecek arızalara anında müdahale edilmesi konuları üzerinde hassasiyetle duruldu.

Kesin talimatlar iletildi

Kurumlar Arası Güçlü İş Birliği Kaymakam Sungur ve yetkililer, müdahale süreçlerinin hızlandırılması ve hizmet sürekliliğinin sağlanması adına kurumlar arası iş birliğinin artırılması yönünde karar aldı. Toplantı sonucunda, kış döneminde vatandaşların günlük yaşamının en az düzeyde etkilenmesi için gerekli planlamalar yapılarak ilgili birimlere kesin talimatlar iletildi.

7/24 Kesintisiz Hizmet Nöbeti Yetkililer, sürecin koordineli bir şekilde yürütülmesi adına sahadaki çalışmaların düzenli olarak takip edileceğini vurguladı. Vatandaşların kışı güvenle geçirmesi için ihtiyaç duyulan her noktada hızlı müdahale kapasitesinin ve ekiplerin 7/24 hazır bulundurulacağı ifade edildi.

Malatya Net Haber - Bizi Sosyal Medyada Takip Edin!

Bakmadan Geçme