Malatya ilçelerinde belediye başkan adayları kimler olacak?

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Malatya Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak Sami Er'i belirlerken, Malatya ilçe belediye başkan adayları hakkındaki süreç hala devam ediyor. Peki Ak Parti ilçe adaylarını ne zaman açıklayacak?

Malatya ilçelerinde belediye başkan adayları kimler olacak?
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Malatya Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak Sami Er’i açıkladı.  Malatya’nın ilçe belediye başkan adayları hakkındaki süreç hala devam ediyor. AK Parti, Ankara’da 48 il belediye başkan adayını daha duyurdu ve Türkiye genelindeki tüm büyükşehir ve il belediye başkan adaylarını açıkladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, ATO Kongre Merkezi’ndeki konuşmasında ilçe belediye başkanları hakkında önemli bilgiler verdi.
Erdoğan, ilçe belediye başkan adayları hakkındaki sürecin devam ettiğini vurgulayarak, “En kısa zamanda ilçe belediye başkan adaylarımızı da kamuoyuna duyuracağız. 30 Ocak’ta seçim beyannamesini sunacağız. Önümüzdeki hafta belediye başkan adaylarının açıklamalarını düşünüyoruz. Kimi şehirlere bizzat ben giderek, kimi şehirlere genel başkan yardımcılarını göndererek, ilçe adaylarını kısa sürede açıklayacağız” dedi.

Öte yandan Aday Tanıtım Toplantısında konuşan Erdoğan, Ak Parti'nin ilçe ve beldelerdeki adaylarının 20 Ocak Cumartesi günü açıklanacağını söyledi.