S.M.M.M Hüseyin SARIGÜL
Sami başkanım bu taşkınlardan dolayı seni suçlayamam geçmişin hatası olduğu için ama Allahın yarattığı dereleri kapatıp yol yapan dereleri dere olarak bırakmayıp ıslah etmeye çalışan gerizekalı imar mühendislerinin ailelerinin ve çocuklarının öyle bir taşkından zarar görmesini istiyorum. Lütfen dereleri kapatmayın su birikintisi olan yerlere açık arıklar yapın yerin dibine sokmayın yerin dibine giresiceler.
Kontrollü yağış.Bence küçük hindistan olunca muson yağmurları olmuş.belediye camdan dışarıyı kontrol etmiş.yani olay kontrol altında.
Sami beye bir kayık verinde gezsin boş vaadlerde bulunacagınıza sn. Belediye başkanı alt yapını yap bitir bitarafımız Hindistan gibi bitarafımız Venedik gibi
Sayın başkan heyyy başkan!! Topu topu 2 tane altgeçit var oda sular altında 10 dakikalık yolu 3 saatte alamadık hiçbir gider çalışmıyor heryeri su basmış olmayan altyapı çalışmıyor Ney kontrol altında? Kontrol altında olan şey ne Malatya bunu hakediyormu Allah aşkına
Yok canım niye endişe edelim ki alıştık toza toprağa çamura çukurlara
Bakmadan Geçme





