Malatya'da yaralar sarılmadı..!

Yeniden Refah Partisi (YRP) Genel Başkanı Fatih Erbakan,  yerel seçim programları kapsamında Malatya'ya geldi. Malatya'nın yıllarca AK Parti Belediyeciliğiyle yönetildiğini söyleyen Erbakan, 'Yahu yirmi iki senedir iktidar partisiyle, belediyenin partisi aynıydı da sanki bir hizmet mi gördü? Şu depremden sonra söz verdiğiniz işleri yapabildiniz mi? Yaraları sardınız mı?' dedi.

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Malatya'da yaralar sarılmadı..!

Akşam saatlerinde partisinin Eski Malatya'da düzenleyeceği Seçim Koordinasyon Merkezinin açılış programına katılmak üzere Malatya'ya gelen Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, teravih namazı sonrasında Malatyalılara hitap etti. Malatya'nın yıllarca AK Parti Belediyeciliğiyle yönetildiğini söyleyen Erbakan, 'Yahu yirmi iki senedir iktidar partisiyle, belediyenin partisi aynıydı da sanki bir hizmet mi gördü? Şu depremden sonra söz verdiğiniz işleri yapabildiniz mi? Yaraları sardınız mı?" sorusunu sordu.Malatya'da yaralar sarılmadı..!

Malatyalılar bizi bağrına bastı

Meydandaki vatandaşlarla birlikte Malatya'dan tüm Türkiye'ye ve dünyaya seslendiklerini söyleyen Erbakan, "Soğuk havaya rağmen yağışa rağmen ilerleyen saate rağmen burada bizleri böyle muazzam bir coşkuyla karşılayan bağrına basan siz değerli Malatyalılara teşekkürler ediyorum.  Cenabı Allah bu çalışmalarımızı Milli Görüş'ün 31 Mart zaferine vesile kılsın. Bir Nisan'dan itibaren Battalgazi'mizde ve Malatya'mızda ahlaklı belediyecilik döneminin başlamasına vesile kılsın" dedi. Malatya'da yaralar sarılmadı..!

İktidar, Malatya'nın yaralarını sarmadı

Malatya'nın uzun yıllar AK Parti Belediyeciliğiyle yönetildiğini hatırlatan Erbakan, "Yahu yirmi iki senedir iktidar partisiyle belediyenin partisi aynıydı da sanki bir hizmet mi gördü? Şu depremden sonra söz verdiğiniz işleri yapabildiniz mi? Konutları yapabildiniz mi gerekli adımları attınız mı? Yaraları sardınız mı? Vaatlerinizi yerine getirdiniz mi? Sözlerinizi tuttunuz mu? Hayır. Malatyalılar bunu çok iyi biliyor. İktidar partisiyle belediyenin partisi aynı oldu da ne oldu Allah aşkına?" diyerek sözlerini tamamladı.Malatya'da yaralar sarılmadı..!

Millet İsrail'le ticaretten bıktı, usandı

İktidar partisinin kendilerine FETÖ yakıştırması yaptığını açıklayan Erbakan, "Ne kadar aciz bir durumda olduklarının açık bir göstergesi. Allah bunlara şifa versin diyorum. Bu iddiayı ortaya atanlara. Bakınız bu millet İsrail'le ticaretten bıkmış, usanmış Gerçekten de kanına dokunuyor. Bununla beraber adaletsizlikten bıkmış usanmış durumda. Ekonomik krizden bıkıp usanmış durumda. Rantçı belediyecilikten bıkıp usanmış durumda. Enflasyondan, faizden, zamdan, vergiden, yoksulluktan, açlıktan, çifte standarttan bıkmış ve usanmış durumda. İşte bütün bunların çaresi olarak Milli Görüş'ü görüyor. Milli Görüş'ün 55 senelik tarihini hatırlıyor ve Milli Görüş ruhunun temsilcisi Yeniden Refaha, akın akın koşuyor. Elhamdülillah!" açıklamasını yaptı.Malatya'da yaralar sarılmadı..!

31 Mart Malatya'nın zaferi olacak

Seçim gecesine atıfta bulunan Erbakan, "31 Mart'taki zaferler sadece Yeniden Refah'a değil, aynı zamanda Battalgazi'nin ve Malatya'nın zaferi olacak. Yürüyün, ahlaklı, samimi, adil, merhametli, adalet dirayetli, çalışkan, ahlakıyla, hayatıyla, ailesiyle, ticaretiyle, karakteriyle örnek genç ve dinamik başkanlarımız, milli görüş ruhuyla gelecek, kolları sıvayacak, Battalgazi'de ve Malatya'da Ahlaklı belediyecilik dönemini başlatacak inşallah" ifadesini kullandı.Malatya'da yaralar sarılmadı..!

Hedef 1 milyon üye

 Yeniden Refah'ın 488 bin üyeye ulaştığı bilgisini paylaşan Erbakan, "Partimiz, MHP'yi de geride bıraktı ve 500 bine bir adım kaldı. İnşallah yirmi bin üyeyle yapınca birkaç gün içerisinde İyi Parti'yi de geçeceğiz. Ve Türkiye'nin üye sayısı bakımından en büyük üçüncü siyasi partisi olarak seçimlere gireceğiz inşallah. Ayda yetmiş beş bin üye kaydı. Bu bir rekordur. Yeniden Refah Partisi Türkiye'nin en hızlı büyüyen siyasi partisidir. Ayda 75 bin üye. Seçimden sonra da bu tempoyla devam edeceğiz. Ve inşallah birkaç ayın içerisinde 1 milyon üye hedefine de ulaşacağız. Önce 31 Mart'ta yerel yönetimlerde iktidar, arkasından 2028'de iktidar inşallah. Televizyonlarda sabahtan akşama, akşamdan sabaha hepsinin ağzında Yeniden Refah Partisi var. Ya ne oldu? 2 sene, önce adını bile ağzınıza almıyordunuz. Ne oldu? Milli görüş şahlandı. Milletimiz uyanışa, dirilişe geçti. Yeniden Refah'ına ayak sesleri iktidar yürüyüşü herkes tarafından duyulmaya başlandı" açıklamasını yaptı. Malatya'da yaralar sarılmadı..!

Korkunun ecele faydası yok

İktidarın kendi yükselişlerinden korktuğunu söyleyen Erbakan, "Bunlar anketleri gördükçe, korkudan Yeniden Refah'a yasak koymaya çalışıyorlar. Ama biraz evvel kıymetli Bilal Başkanımızın da dediği gibi korkunun ecele faydası yok. Anadolu Ayağa kalkıyor. Millet kıyama kalkıyor. Yeniden Refah, gümbür gümbür geliyor. Bir bu filmi daha önce de gördük. Doksanlı yıllarda, doksan dört seçimleri öncesinde, öncesinde biz bu konuda bağışıklık sahibiyiz. Bunlar bize sökmez. Bu millete de sökmez. O zaman da numaraları yaptınız. Bu ambargoları, bu karalamaları, bu iftiraları yapmaya kalktınız ama bunlar Refah Partisi'nin yükselmesini, büyümesini engelleyemedi. Refah Partisi'nin doksan beş seçimlerinde birinci parti olmasını doksan altıda iktidar olmasını engelleyemedi Şimdi yine aynısı olacak. Bütün bu numaralar, bütün bu tiyatrolar sadece ve sadece Yeniden Refah Partimizin büyümesine yarayacak. Yeniden Refah'ın iktidar yürüyüşü, engellenemeyecek" şeklinde konuştu.

Yüzde 20 oy alacağız

Anket çalışmaları ve yorumcuların Yeniden Refah rüzgarını kabul ettiğini belirten Erbakan, "Diyorlar ki bu seçimde oylarını arttıracak tek parti Yeniden Refah Partisi olacaktır. Onların buna şahitlik etmesi bizim söylememizden daha da önemlidir. Onlar da bunu teyit ediyorlarsa bu kesin olarak böyle olacak demektir. Yalnız tek bir anlaşamadıkları husus var. Yeniden Refah oylarını üçe mi katlayacak, dörde mi katlayacak? Beşe mi kaplayacak? Şu anda bunu tartışıyorlar. Biz de diyoruz ki Allah'ın izniyle Milli Görüş'ün bereketiyle milletin bu teveccühüyle yüzde yirminin üzerinde oy alacağız inşallah" dedi.Malatya'da yaralar sarılmadı..!

3 liralık işleri 10 liraya ihale ediyorlar

Belediyeciliği ahlaklı olarak yapacaklarını aktaran Erbakan, "Kibirli, millete tepeden bakan, adaletsiz, çifte standartçı, torpilci, milletle arasına duvarlar örmüş, milletin derdiyle dertleneceğine makam arabasının markası ve modeliyle ilgilenen, garibanın sokaktaki seyyar satıcı tezgahına müsaade etmeyen ama kendi rant tezgahına da kimseyi dokundurtmayan belediyenin bütçesini borca ve faize batıran rüşvetçi, 3 liralık işleri 10 liraya ihale eden, vatandaşı değil, yandaşı kayıran, alın terinin, emeğin karşılığını vermeyen kibirli böyle bir belediyecilik anlayışından bu millet bıkıp usanmış durumda ve yeniden milli görüş belediyeciliğine doksan dört ruhuna dönmek için ahlaklı belediyecilik döneminin başlaması için Yeniden Refaha koşuyor, Yeniden Refah işte onun için Türkiye'nin en hızlı büyüyen siyasi partisi oluyor" ifadesini kullandı.Malatya'da yaralar sarılmadı..!

Ahlaklı Belediyecilik

"Ahlaklı Belediyecilik" sloganını açıklayan Erbakan, "Şimdi ahlaklı belediyecilik ne demektir? Bir defa adalet demektir adalet. Ayrım gözetmeksizin herkese adil bir şekilde hizmet götürmek demektir Bak seksen dokuzda Sivas, doksan dörtte Çorum belediyelerini kazandık, Refah Partisi olarak. Çorum'da ve Sivas'ta en büyük hizmeti ihmal edilmiş, geri kalmış Alevi vatandaşların yaşadığı mahallelere götürdü. Refah Partili Belediye Başkanları. Siz bize oy vermediniz. Siz bize Size destek olmadınız. Ne haliniz varsa görün. Hayır. Çorum'da Alevi dedeleri rahmetli belediye başkanımız Arif Ersoy hocayla bir araya geldi. Dediler ki Sayın Başkanım ya bizim elli senedir destek olduğumuz, oy verdiğimiz partiden sizden gördüğümüz hizmeti biz görmedik. Allah milli görüşten razı olsun dediler. İşte ahlaklı belediyecilik bu demektir. Ahlaklı belediyecilik merhamet demektir merhamet. Yani mazlumun derdiyle dertlenen, samimi olarak milletin derdiyle dertlenen, demektir" şeklinde konuştu.