• Haberler
  • Asayiş
  • Malatya'da trafik ekipleri otobüsleri mercek altına aldı

Malatya'da trafik ekipleri otobüsleri mercek altına aldı

Malatya İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube ekipleri, şehirlerarası yolcu taşımacılığı yapan otobüslerde kış lastiği, emniyet kemeri ve takograf kontrollerini sıklaştırdı, sürücü ve yolcuları trafik güvenliği konusunda bilgilendirdi.

Malatya’da şehirlerarası yolcu taşımacılığı yapan otobüslere yönelik denetimler sıklaştırıldı. İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri, vatandaşların güvenli bir şekilde seyahat edebilmesini sağlamak amacıyla çalışmalarını yoğunlaştırdı.

Denetimlerde öncelikli olarak kış lastiği kullanımı, takograf kontrolleri ve emniyet kemeri uygulamaları kontrol edilirken, sürücüler ve yolculara trafik kuralları ve güvenli seyahat konusunda bilgilendirmelerde bulunuldu.

Malatya Net Haber - Bizi Sosyal Medyada Takip Edin!

Bakmadan Geçme