- Haberler
- Video Haber
- Malatya'da tedbirler işe yaradı: Yüzde 24 azaldı!
Malatya'da tedbirler işe yaradı: Yüzde 24 azaldı!
Malatya'da Kurban Bayramı tatili sürecinde 2024 yılına kıyasla yaralanmalı kazaların yüzde 24 oranında azaldığını açıklayan Malatya Valisi Seddar Yavuz, ölümlü kazaların ise meydana gelmediğini belirterek, 'Yolun Sonu Bayram Oldu.' dedi.
 
                            Malatya’da Kurban Bayramı tatilinin başlamasıyla birlikte trafikte denetim artırıldı. Bayram tatili boyunca il genelindeki trafik kazalarına ilişkin sosyal medya hesabından açıklama yapan Malatya Valisi Seddar Yavuz, şunları kaydetti:
“Yolun Sonu Bayram Oldu. Kurban Bayramı tatili sürecinde alınan trafik tedbirleri ve denetimleri neticesinde; 2024 yılına kıyasla ilimizde yaralanmalı kaza sayısında %24 oranında düşüş sağlanmış, herhangi bir ölümlü kaza meydana gelmemiştir.”
Ulan Hekimhan Malatya arasına 3 radar koymuşsunuz, önünüze gelene ceza yapistiriyorsunuz. Bu halkı düşünmek değil halkı soymak. Milletin yakasından düşün artık. Akp bu ülkenin başına gelmiş en kötü şeydir, habis bir tümör gibi. Kırk haramiler. Malatya uyan artık, bunlara oy verme. Sefil hayat yaşama artık Malatya. Hizmet yok şehrimizde yav hizmet. Her yer pislik, otobüsler az ve tıklım tıklım. İnsanlar nasıl buna layık görür kendilerini anlamıyorum.
Bakmadan Geçme
 
                     
                     
                     
                     
                     
                         
                         
                         
                                         
                                     
                                        