• Haberler
  • Gündem
  • Malatya'da sürpriz konuk: Özgür Özel nikah şahitliği yaptı

Malatya'da sürpriz konuk: Özgür Özel nikah şahitliği yaptı

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Malatya'da düzenlenen düğün töreninde Emre ve Betül Ağbaba çiftinin nikah şahitliğini yaptı. Basına kapalı gerçekleşen törene çok sayıda siyasetçi ve protokol üyesi katıldı.

Malatya'da sürpriz konuk: Özgür Özel nikah şahitliği yaptı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Malatya’da gerçekleştirilen bir düğün törenine katılarak genç çiftin nikah şahitliğini yaptı. CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba’nın iş insanı ağabeyi Hür Ağbaba’nın oğlu Emre ile Betül Ağbaba’nın nikah töreni, kentte yoğun katılımla gerçekleşti.

Akşam saatlerinde Hatay’dan karayolu ile Malatya’ya gelen Özgür Özel, Malatya Anemon Otel’de düzenlenen ve basına kapalı olarak gerçekleştirilen düğün törenine katıldı. Genç çiftin nikahını Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er kıydı.

Nikah şahitliklerini ise CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in yanı sıra Yeşilyurt Belediye Başkanı İlhan Geçit, Adıyaman Belediye Başkanı Abdurrahman Tutdere, Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, Ticaret Borsası Başkanı Ramazan Özcan, İnönü Üniversitesi Karaciğer Nakli Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Sezai Yılmaz ile CHP’li milletvekilleri ve belediye başkanları yaptı.

Özgür Özel’in Malatya programının yalnızca düğün töreniyle sınırlı olduğu, törenin ardından Ankara’ya dönüş yaptığı öğrenildi.

Malatya Net Haber - Bizi Sosyal Medyada Takip Edin!

Bakmadan Geçme