Malatya'da Sular Kesilecek! Hangi Mahalleler Etkilenecek?

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) tarafından yapılan açıklamaya göre, 13 Mayıs Pazartesi günü saat 22.00 ile 14 Mayıs Salı günü saat 04.00 arasında merkez Battalgazi ve Yeşilyurt ilçelerinde 74 mahallede 6 saatlik planlı su kesintisi yapılacak.

Malatya'da Sular Kesilecek! Hangi Mahalleler Etkilenecek?

Su kesintisinin sebebi ise İkizce TOKİ Evleri'ne su temini sağlayacak olan 800mm çelik isale hattının, Kaptaj ana isale hattı olan 1400mm çelik hattan bağlantı yapılması.

Malatya'da 13-14 Mayıs'ta Su Kesintisi Yapılacak! Hangi Mahalleler Etkilenecek?

Hangi Mahalleler Etkilenecek?

Abdulgaffar, Akpınar, Aslanbey, Aşağı Bağlar, Ataköy, B.Hüseyinbey, B.Mustafa Paşa, Bağtepe, Başharık, Battalgazi, Bentbaşı, Beydağı, Beylerbaşı, Bulgurlu, Cemalgürsel, Cevherizade, Cirikpınar, Çamurlu, Çavuşoğlu, Çilesiz, Çolakoğlu, Çöşnük, Çukurdere, Dabakhane, Ferhadiye, Fırat, Gedik, Göller, Göztepe, Hacı Abdi, Hacıyusuflar, Halfettin, Hamidiye, Hanımınçiftliği, Hasan Varol, Hidayet, İlyas, İskender, İsmetiye, İstiklal, İzzetiye, K.Hüseyinbey, Karaköy, Karatepe, Kavaklıbağ, Kernek, Kırçuval, Melekbaba, Merkez Beydağı, Niyazi, Orduzu, Paşaköşkü, Salköprü, Samanlı, Sancaktar, Saray, Sarıcıoğlu, Selçuklu, Şehitfevzi, Şeyh Bayram, Şıkşık, Şifa, Tandoğan, Taştepe, Tecde, Tokluca, Üçbağlar, Yamaç, Yavuz Selim, Yenihamam, Yeniköy, Yıldıztepe, Zafer ve Zaviye mahalleleri bu su kesintisinden etkilenecek.

Malatya'da 13-14 Mayıs'ta Su Kesintisi Yapılacak! Hangi Mahalleler Etkilenecek?

Yapılması Gerekenler:

Vatandaşların bu süre zarfında gerekli tedbirleri almaları ve su ihtiyaçlarını önceden karşılamaları rica olunmaktadır. Çalışmaların planlanandan erken bitmesi halinde sular yeniden verilecektir.