Malatya'da salça ve kurutmalık telaşı: Vatandaşın tercihi yine semt pazarları oldu
Kışlık salça, konserve ve kurutmalık telaşına giren Malatyalılar, marketler yerine semt pazarlarının yolunu tuttu. Kilosu 20 liraya kadar düşen salçalık domates ve dolmalık biberi kasa kasa satın alan vatandaşlar pazar tezgahlarında yoğunluk oluşturdu.
Haberin Özeti
- • Malatya'da kışlık hazırlıklara başlayan vatandaşlar, uygun fiyat ve tazelik nedeniyle marketler yerine semt pazarlarını tercih etti.
- • Özellikle kilosu 20-25 liraya düşen salçalık domates ve dolmalık bibere yoğun ilgi gösteren Malatyalılar, ürünleri kasa kasa satın aldı.
- • Pazarlardaki hareketlilik esnafı memnun ederken, domates 25-40 TL, dolmalık biber 20-50 TL ve karpuz 10 TL gibi çeşitli ürünler satışa sunuldu.
Özel Haber
Bakmadan Geçme
Malatya’da 400 ton kayısı zarar görmüştü: 4 aydır üreticiye destek verilmedi...
Pazarda zam şampiyonu sebze ve meyveler belli oldu!
Malatya'da 16 kişinin öldüğü deprem davasında! Belediye çalışanları da ceza aldı
Malatya'da Dağdeviren Apartmanı davasında karar çıktı: Mimar, mühendis ve belediye çalışanlarına hapis!
Malatya’ya kümelenme modeli geliyor!
Malatya'da eşini katledip kaçmıştı! Saatler sonra intihar etti!