Malatya'da ot yangını konteynerlere sıçradı

Malatya'nın Doğanşehir ilçesine bağlı Yolkoru Mahallesi Kınık mevkisinde çıkan ot yangını, rüzgarın da etkisiyle bahçe içerisindeki konteynerlere sıçradı. Konteynerlerde maddi hasar meydana geldi.

Haberin Özeti

  • Malatya'nın Doğanşehir ilçesi Yolkoru Mahallesi'nde çıkan ot yangını, rüzgarın etkisiyle kısa sürede yakındaki konteynerlere sıçradı.
  • Yangına Malatya İtfaiyesi 2 araç ve 4 personelle müdahale ederek kontrol altına aldı; ancak konteynerlerde ciddi maddi hasar oluştu.
  • Olayda herhangi bir can kaybı veya yaralanma yaşanmazken, yangının çıkış nedeni ve zararın tespiti için inceleme başlatıldı.

Malatya’nın Doğanşehir ilçesine bağlı Yolkoru Mahallesi Kınık mevkisinde ot yangını meydana geldi. İhbar üzerine bölgeye Malatya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığına bağlı 2 araç ve 4 personel sevk edildi. Ekiplerin müdahalesi sırasında, otluk alanda başlayan yangının bahçe içerisindeki konteynerlere sıçradığı ve konteynerlerde maddi hasar oluştuğu belirlendi.

Yangın, çevredeki alanlara yayılmadan kontrol altına alınarak söndürüldü. Olayda herhangi bir can kaybı ya da yaralanma yaşanmazken, konteynerlerde maddi hasar meydana geldi. Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

Malatya Net Haber - Bizi Sosyal Medyada Takip Edin!

Bakmadan Geçme