Çocuklara masal dinletisi

Malatya Kent Konseyi, deprem sonrası kent kültürü ve kentlilik bilinci oluşturmak amacıyla çalışmalarını sürdürüyor. Bu çerçevede, aynı zamanda Gazetemizde yer yer köşe yazan Şair ve Yazar Nilüfer Zontul Aktaş, Malatya Kent Konseyi Çocuk Meclisi'nin organizasyonuyla Beydağı İnderesi Parkı'nda masal dinletisi düzenledi.

Çocuklara masal dinletisi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kent Konseyi Gruplar Koordinatörü Hatice Albayrak, etkinlik öncesi yaptığı açıklamada, "Biz Malatya’da yaşayan kocaman bir aileyiz. Malatya'nın geleceğine yönelik alınacak kararlarda birlikte karar verelim istiyoruz. Gelecekte sizlere bırakacağımız bu güzel şehrimiz için sizlerin beklentilerini ve hayallerini gerçekleştirmek bizim için önemli bir görev. Bugün de her zaman olduğu gibi bunun için birlikteyiz" ifadelerini kullandı.

Masal dinletisinde iyilik, yardımlaşma, paylaşma ve cömertlik gibi konular ele alındı ve çocuklar büyük bir ilgi gösterdi. Anlatılan masalın ardından çocuklara masalda geçen kahramanlar ve özellikleriyle ilgili sorular soruldu, çocuklar da cevapladı.

Malatya'da Ninem Korkut Masalları Çocuklarla Buluştu!

Şair ve Yazar Nilüfer Zontul Aktaş, "Ninem Korkut’tan Masallar" Geometri Öğreten Ağaçkakan Kukla kitabını imzalayarak çocuklara armağan etti.

Çamlıca Koleji İlk Okul Müdür Yardımcısı Mustafa Ercan, "Çamlıca Koleji Malatya Kampüsü olarak, Malatya Kent Konseyi’ne çok teşekkür ediyoruz. Çocuklar için hazırladıkları bu anlamlı ve güzel program için teşekkürlerimizi sunuyoruz." şeklinde konuştu.